Ankara Yılbaşı Programları 2024

X
Green Park Hotel Ankara Yılbaşı 2019

Green Park Hotel Ankara Yılbaşı 2019

2019 Yılbaşı Galası The Green Park Hotel Ankara

Tanıdık Turizm’in The Green Park Hotel Ankara’da düzenlediği 2019 Yeni Yıl Galasında BÜLENT SERTTAŞ ve NİRAN ÜNSAL ile yılbaşı coşkusunu yaşayın…
249,00 TL’den başlayan fiyatlarla,
Unutulmaz bir Yılbaşı Programı için hemen yerinizi ayırtın..
Sheraton Ankara Yılbaşı 2019

Sheraton Ankara Yılbaşı 2019

Yılbaşı gecelerinde gerçekleştirdiği organizasyonlarla Ankara’da büyük ses getiren ŞEK Organizasyon 2019 yılbaşı programında yine çok ses getirecek müthiş bir organizasyonla Sheraton Hotel Ankara’da karşınızda…
Türkiye’nin en ünlü sanatçılarından HAKAN ALTUN sevilen şarkılarını Sheraton Hotel’de sizler için seslendirecek ayrıca muhteşem sesiyle Ceylan Köse’nin de sahne alacağı bu muhteşem 2019 Ankara Yılbaşı Balosunu kaçırmayın…
“Sadece size özel sevdiklerinizle aynı masada…
349 TL’den başlayan fiyatlarla…
Bilkent Otel Yılbaşı Programı 2019

Bilkent Otel Yılbaşı Programı 2019

BİLKENT OTEL SAKARYA BALO SALONU 2019 YILBAŞI BALOSU
Birbirinden güzel davetlerin, organizasyonların buluşma noktası Bilkent Otel, 31 Aralık gecesinde 2019 yılbaşı büyüsünü yaşatmaya devam ediyor. 10 kişilik Ankara Modern Orkestrası’nın muhteşem sahnesine hazır olun.
Ankara Modern Orkestrası’nın birbirinden güzel şarkıları, Bilkent Otel’in tadı damağınızdan uzun süre silinmeyecek zengin gala menüsü ile koca bir yılın stresini atıp, yeni yıla güzel bir başlangıç için siz de 2019 Yılbaşı Galasında yerinizi alın.
Hilton Garden Inn Yılbaşı Programı 2019

Hilton Garden Inn Yılbaşı Programı 2019

Eğlence organizasyonu sektöründe yılların tecrübesi ile Doping Tur Ankara Hilton Garden Inn Hotel’de yine bir ilke imza atıyor.
Sempatik tavırlarıyla insanlara neşe saçan AYDİLGE ve yılların eskitemediği, yakışıklı, beyefendi, kibar o bir efsane o bir HAKAN PEKER ile 2019 Yılbaşı Balosunda eğlenceye doyamayacaksınız.
Büyükhanlı Park Otel Yılbaşı Programı 2019

Büyükhanlı Park Otel Yılbaşı Programı 2019

BÜYÜKHANLI PARK OTEL ANKARA 2019 YILBAŞI GALA GECESİ PROGRAMI
Range travel organizasyonun profesyonel ekibi, popstar yarışmasıyla ünlenen starımız Firdevs ve Ankara eğlence hayatının vazgeçilmezi Murat Kızıl, canlı performanslarıyla 2019’u sizlerle birlikte karşılayacak.
Organizasyonumuz sizlere muhteşem bir menü, limitsiz bir eğlence sunuyor. Birbirinden güzel hediye çekilişlerinin olduğu, kaliteli ve ihtişamlı bu gece, tüm yılın stresini atabilmeniz ve yeni seneyi mutlulukla kucaklayabilmeniz adına büyük bir fırsat, hem de yalnızca 229 TL’den başlayan fiyatlarla! Tekrarı olmayacak bu özel geceyi sakın kaçırmayın.
Milyon Performance Hall Yılbaşı 2019

Milyon Performance Hall Yılbaşı 2019

Türk Rock Müziğinin en önemli gruplarından Duman 2019 yılbaşı gecesinde Milyon Performance Hall Ankara sahnesinde.
7’den 70’e herkesin şarkılarını ezbere bildiği Duman grubunun efsane şarkılarını söyleyerek yeni yılı karşılamak istiyorsanız sizde Milyon Performance Hall’e davetlisiniz.
Wyndham Ankara Yılbaşı Programı 2019

Wyndham Ankara Yılbaşı Programı 2019

2019 Yılbaşı coşkusunu ZUHAL OLCAY ve ZAKKUM ile Wyndham Hotel Ankara da yaşayın. Muhteşem ses ve yorumu ile ZUHAL OLCAY, eşsiz sahne performansları ses ve yorumları ile ZAKKUM, nefes kesen dansları ile oryantal MİA, Sunucumuz Sinem Boyan, hediye çekilişleri ve enfes yılbaşı gala menüsü ile unutulmaz bir yılbaşı programı WYNDHAM HOTEL ANKARA da sizleri bekliyor.
Wyndham Oteller Grubu’nun en prestijli otellerinden biri olan Wyndham Ankara, yeni yıla unutulmaz bir programla giriyor.
Demonti Otel Yılbaşı Programı 2019

Demonti Otel Yılbaşı Programı 2019

Ankara’nın en merkezi noktalarından Kavaklıdere’de Demonti Hotel’in lezzetli menüsü, Dilan Çıtak Tatlıses ve Levent Dörter’in eğlenceli sahneleri ile yeni yıla müthiş bir merhaba.
Demonti Otel’in destansı 2019 yılbaşı partisinde sahne alacak Levent Dörter ve Dilan Çıtak Tatlıses’in birbirinden güzel şarkılarla dolu repertuvarları ile eğlenceye doyacaksınız. Siz de ayrıcalıklarla dolu keyifli bir yeni yıl programı için Demonti Otel Ankara’da yerinizi alın.
HiltonSA Ankara Yılbaşı 2019

HiltonSA Ankara Yılbaşı 2019

Ankara’nın kalbi Kavaklıdere’de, HiltonSA’nın kalitesi ve muhteşem menüsü ile 2019 yılbaşı galasına hazır mısınız? Executive şefin yılbaşına özel hazırladığı yemeklerin tadına doyamayacağınız gece de çeşitli sürprizler de olacak.
Kıpır kıpır şarkıları, eğlenceye doyacağınız sahne programıyla Faruk K. ve güzel sesli Dila’nın sahne alacağı bu gecede fasıl ile başlayacak dolu dolu saatler sizleri bekliyor.  Konfor ve şıklığın en güzel birleşimlerinden biri olan Ankara HiltonSA’da 31 Aralık gecesi için yerinizi almayı unutmayın.
Günay Ankara Yılbaşı Programı 2019

Günay Ankara Yılbaşı Programı 2019

Ankara Günay, 2019 yılbaşı gecesinde özel bir programla karşınızda olacak. Son yıllarda müzik listelerin üst sıralarında sıklıkla yer alan Berkay Şahin’in sahnesini canlı canlı izleyebilmek için siz de Günay Ankara’da yerinizi almayı unutmayın.
Jolly Joker Ankara Yılbaşı 2019

Jolly Joker Ankara Yılbaşı 2019

Ankara’da eğlencenin en gözde mekanlarından biri olan Jolly Joker 2019 yılbaşı gecesinde de sizleri eğlendirmeye devam ediyor.
Benzersiz sesi, eğlenceli yorumuyla Melek Mosso’nun sahne alacağı 31 Aralık gecesinde senenin son saatlerini unutulmaz şarkılar dinleyerek geçirmek için siz de erkenden yerinizi almayı unutmayın.
Manhattan Hotel Yılbaşı 2019

Manhattan Hotel Yılbaşı 2019

Yeni yılı Türk Halk Müziğinin en güçlü kadın yorumcularından biri olan Songül Karlı‘nın canlı performansı eşliğinde Manhattan Otel’de karşılamak için 2019 Yılbaşı Balomuzda buluşalım.
Ankara’nın merkezi noktalarından birinde özenle hazırlanmış bir program,  özel bir gala menüsü ve tüm ince ayrıntıları ile yeni yıla güzel bir başlangıç için Manhattan Otel sizleri bekliyor. Siz de geç olmadan yerinizi alın bu güzel geceyi kaçırmayın.
Manhattan Hotel Ankara Yılbaşı 2019 Program Akışı
1/212

Ankara 2024 Yılbaşı Etkinlikleri Vitrini

Alvis Tour Ankara Yılbaşı 2024
Program Ekle
Akman Premium Hotel Ankara 2024 Yılbaşı Programı

Bu
Sayfayı
Paylaş

WhatsApp ile Paylaş Facebook ile Paylaş