Ankara Yılbaşı Programları 2024

X
Demonti Otel Yılbaşı Programı 2019

Demonti Otel Yılbaşı Programı 2019

Ankara’nın en merkezi noktalarından Kavaklıdere’de Demonti Hotel’in lezzetli menüsü, Dilan Çıtak Tatlıses ve Levent Dörter’in eğlenceli sahneleri ile yeni yıla müthiş bir merhaba.
Demonti Otel’in destansı 2019 yılbaşı partisinde sahne alacak Levent Dörter ve Dilan Çıtak Tatlıses’in birbirinden güzel şarkılarla dolu repertuvarları ile eğlenceye doyacaksınız. Siz de ayrıcalıklarla dolu keyifli bir yeni yıl programı için Demonti Otel Ankara’da yerinizi alın.
Raymar Otel Ankara Yılbaşı Partisi 2019

Raymar Otel Ankara Yılbaşı Partisi 2019

RAYMAR OTEL ANKARA 2019 YILBAŞI BİSTRO PROGRAMI
RANGE TRAVEL organizasyonun profesyonel ekibi, 2019 Yılbaşı Balosunu büyük bir coşku ile karşılamaya kararlı. Ve misafirlerimiz için alternatif bir eğlence hizmetiyle karşınızda! 2019’u canlı, hareketli ve tükenmek bilmeyen bir enerji ile karşılamak istiyorsanız tam size göre bir programımız var. AKA DJ NİLEE ve DJ MUSA AKSOY ile 2018’e güzel bir nokta koyup, 2019’u büyük bir heyecan ile karşılayacağız. Bu kadarla da yetinmeyip bu güzel geceye dansçılarımızla renk katacağız.
Organizasyonumuz sizlere muhteşem bir menü, limitsiz bir eğlence sunuyor. Kıpır kıpır ve ihtişamlı bu gece, tüm yılın stresini atabilmeniz ve yeni seneyi mutlulukla kucaklayabilmeniz adına büyük bir fırsat, hem de yalnızca 175 TL’den başlayan fiyatlar.
City Hotel Ankara Yılbaşı 2019

City Hotel Ankara Yılbaşı 2019

City Hotel Turan Güneş, Muhteşem Ankara Manzaralı ROOF Restaurant’ında, Grup Rose’un Canlı Performansı ve Harika Şarkılarıyla 2019’u karşılıyor.
“SADECE SİZE ÖZEL MASALARDA”
199.00 TL’ den Başlayan Fiyatlarla…
Galalı Konaklama Paketi Kişi Başı 324.00 TL’ den Başlayan Fiyatlarla…
Raymar Hotel Ankara Yılbaşı 2019

Raymar Hotel Ankara Yılbaşı 2019

Range Travel organizasyonun profesyonel ekibi, Ankara eğlence hayatının vazgeçilmezi Cüneyt Özgür ve popstar yarışmasıyla ünlenen starımız Firdevs, canlı performanslarıyla 2019’u sizlerle birlikte karşılayacak.
Organizasyonumuz sizlere muhteşem bir menü, limitsiz bir eğlence sunuyor. Birbirinden güzel hediye çekilişlerinin olduğu, kaliteli ve ihtişamlı 2019 Yılbaşı Balosu, tüm yılın stresini atabilmeniz ve yeni seneyi mutlulukla kucaklayabilmeniz adına büyük bir fırsat. Hem de Raymar Hotel Ankara’da yalnızca 199 TL’den başlayan fiyatlarla! Tekrarı olmayacak bu ÖZEL geceyi sakın kaçırmayın.
Swissotel Ankara Yılbaşı Programı 2019

Swissotel Ankara Yılbaşı Programı 2019

Ankara’nın en seçkin bölgesinde bulunan şehrin en şık ve kaliteli otellerden biri olan Swissotel, 2019 yılbaşı balosu için muhteşem bir program hazırladı.
Canto Orkestrası Emrah Hacıoğlu, Başak Kalkan ve Dilek Özak’ın canlı performansları, DJ ve Kasandra oryantal dans gösterisi ile dolu dolu geçecek bir akşamla 2018’i neşeyle uğurlayacağız. Swissotel’in ünlü şefleri tarafından geceye özel hazırlanacak gala menüsü ise cabası. Siz de bu özel gece de yer almak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.
Bilkent Otel Yılbaşı Programı 2019

Bilkent Otel Yılbaşı Programı 2019

BİLKENT OTEL SAKARYA BALO SALONU 2019 YILBAŞI BALOSU
Birbirinden güzel davetlerin, organizasyonların buluşma noktası Bilkent Otel, 31 Aralık gecesinde 2019 yılbaşı büyüsünü yaşatmaya devam ediyor. 10 kişilik Ankara Modern Orkestrası’nın muhteşem sahnesine hazır olun.
Ankara Modern Orkestrası’nın birbirinden güzel şarkıları, Bilkent Otel’in tadı damağınızdan uzun süre silinmeyecek zengin gala menüsü ile koca bir yılın stresini atıp, yeni yıla güzel bir başlangıç için siz de 2019 Yılbaşı Galasında yerinizi alın.
Hotel İçkale Yılbaşı Programı 2019

Hotel İçkale Yılbaşı Programı 2019

Nalan ve Mavi Orkestra’nın muhteşem sahnesi ve Hotel İçkale’nin lezzetli yılbaşı menüsü ile yeni yıla çok güzel bir başlangıç yapmaya hazır olun.
Seçkin davetlerin aranan isimleri Mavi Orkestra ve Nalan’ın unutulmaz şarkılardan oluşan repertuarı ve İçkale Otel’in şefleri tarafından her biri ayrı bir özenle hazırlanan yemekleri ile bu güzel gecede yerinizi almayı unutmayın.
Manhattan Hotel Yılbaşı 2019

Manhattan Hotel Yılbaşı 2019

Yeni yılı Türk Halk Müziğinin en güçlü kadın yorumcularından biri olan Songül Karlı‘nın canlı performansı eşliğinde Manhattan Otel’de karşılamak için 2019 Yılbaşı Balomuzda buluşalım.
Ankara’nın merkezi noktalarından birinde özenle hazırlanmış bir program,  özel bir gala menüsü ve tüm ince ayrıntıları ile yeni yıla güzel bir başlangıç için Manhattan Otel sizleri bekliyor. Siz de geç olmadan yerinizi alın bu güzel geceyi kaçırmayın.
Manhattan Hotel Ankara Yılbaşı 2019 Program Akışı
Green Park Hotel Ankara Yılbaşı 2019

Green Park Hotel Ankara Yılbaşı 2019

2019 Yılbaşı Galası The Green Park Hotel Ankara

Tanıdık Turizm’in The Green Park Hotel Ankara’da düzenlediği 2019 Yeni Yıl Galasında BÜLENT SERTTAŞ ve NİRAN ÜNSAL ile yılbaşı coşkusunu yaşayın…
249,00 TL’den başlayan fiyatlarla,
Unutulmaz bir Yılbaşı Programı için hemen yerinizi ayırtın..
Midas Hotel Yılbaşı Programı 2019

Midas Hotel Yılbaşı Programı 2019

 2019 yılına güzel bir başlangıç için Grup Angora’nın muhteşem yılbaşı programı ile karşınızdayız. Midas Hotel farkı ve Ankara’nın en prestijli salonu ile muhteşem bir yılbaşı organizasyonu sizlerle…
Unutulmaz bir yılbaşı gecesi için Midas Hotel eğlenceye doyacağınız bir program ve birbirinden lezzetli yemekleri ile siz değerli konuklarını bu özel gecede ağırlamak için sabırsızlanıyor.
Vivaldi Park Otel Yılbaşı 2019

Vivaldi Park Otel Yılbaşı 2019

Vivaldi Park Hotel Ankara sizleri 2019 yılbaşı galası programıyla eğlenceye, muhteşem yemekleriyle de lezzete doyuracak. Senenin son gününü hız kesmeyen bir eğlenceyle geçirmeniz için hazırlanan programda yok yok!
Canlı performanslarıyla Ezgi Kotan, Seda Atıcı ve Hakan Tosun’dan eğlenmeye doyamayacağınız sahneler, kıvrak figürleriyle Oryantal Show ve sürpriz çekiliş ile 2019’a merhaba demek için siz de geç olmadan rezervasyonunuzu yaptırın.
Hilton Garden Inn Yılbaşı Programı 2019

Hilton Garden Inn Yılbaşı Programı 2019

Eğlence organizasyonu sektöründe yılların tecrübesi ile Doping Tur Ankara Hilton Garden Inn Hotel’de yine bir ilke imza atıyor.
Sempatik tavırlarıyla insanlara neşe saçan AYDİLGE ve yılların eskitemediği, yakışıklı, beyefendi, kibar o bir efsane o bir HAKAN PEKER ile 2019 Yılbaşı Balosunda eğlenceye doyamayacaksınız.
1/212

Ankara 2024 Yılbaşı Etkinlikleri Vitrini

Alvis Tour Ankara Yılbaşı 2024
Program Ekle
Akman Premium Hotel Ankara 2024 Yılbaşı Programı

Bu
Sayfayı
Paylaş

WhatsApp ile Paylaş Facebook ile Paylaş