Ankara Yılbaşı Programları 2024

X
Cosy Ankara Yılbaşı Programı 2019

Cosy Ankara Yılbaşı Programı 2019

Tüm yılın yorgunluğunu atmak için Cosy Wine & Dine’ın samimi ortamında, keyifli bir program eşliğinde sıcacık bir 2019 yılbaşı akşamı geçirmek için sizi de bekliyoruz.
Her biri tek tek özenle seçilmiş bir yılbaşı menüsü, Mert Kamiloğlu ve Emre Sezer ile canlı müzik, Başkent Balkan Grubu ve daha birçok sürpriz sizi bekliyor. Sınırlı kontenjan için geç kalmadan Çayyolu Cosy Restaurant’a rezervasyonunuzu yaptırın.
Fiz Meyhane Ankara Yılbaşı 2019

Fiz Meyhane Ankara Yılbaşı 2019

Yılbaşı gecesinde size mi gidelim, bize mi gidelim en iyisi FİZ’e gidelim… Sakin bir mekanda keyifli bir yılbaşı hayali kuran herkes Fiz Meyhane’nin 2019 yılbaşı gecesi programına davetli.
Fiz Meyhane’nin birbirinden güzel lezzetleri canlı fasıl tamamlıyor. İsterseniz içkinizi alıp sizde bu eğlenceye ortak olabilirsiniz. Rezervasyon için bizimle iletişime geçmeyi unutmayın.
Agapi Balık Yılbaşı Programı 2019

Agapi Balık Yılbaşı Programı 2019

Ankara’nın en iyi balık restoranlarından Agapi Balık Restaurant, yeni yıla keyifli bir yılbaşı programıyla giriş yapıyor.
Gece boyunca fasıldan pop müziğe kadar hemen her tarzda müziğin yanı sıra müthiş bir menü de sizleri bekliyor olacak. Yeni yıl için hala program yapmadıysanız Agapi Restaurant sizi bekliyor.
Terrace Wedding Ankara Yılbaşı 2019

Terrace Wedding Ankara Yılbaşı 2019

Terrace Wedding (Eski Künar Restaurant), yeni yıla dolu dolu bir programla ve eğlenceli sürprizlerle girmek isteyen tüm Ankaralıları 31 Aralık Pazartesi günü düzenleyeceği 2019 Yılbaşı Balosuna bekliyor.
Myraa Orkestranın eşliğinde güzel sesiyle Yağmur Taş ve Furat Emir’in sahne alacağı gecede, sürpriz çekilişler, yeni yıla hediyelerle girme şansı, dans gösterileri ile Terrace Wedding’deki bu eğlenceyi kaçırmayın.
Günay Ankara Yılbaşı Programı 2019

Günay Ankara Yılbaşı Programı 2019

Ankara Günay, 2019 yılbaşı gecesinde özel bir programla karşınızda olacak. Son yıllarda müzik listelerin üst sıralarında sıklıkla yer alan Berkay Şahin’in sahnesini canlı canlı izleyebilmek için siz de Günay Ankara’da yerinizi almayı unutmayın.
Salon Royal & Palmiye Batıkent Yılbaşı 2019

Salon Royal & Palmiye Batıkent Yılbaşı 2019

Eşsiz lezzetlerle hazırladığımız yılbaşı menüsü, sizler için hazırlanan özel masaların yer aldığı nezih balo salonumuzda birbirinden güzel ses ve yorumlarıyla sanatçılarımız sizlere doyumsuz bir gece yaşatırken, yapılacak ışık showları geceye renk katacak.
Fantezi müziğin güzel sesi Ezgi Altun,  Ankara’nın dev ismi Doğan Dalmış,  Eşsiz yorumları ve zengin orkestrası ile sıra geceleri programında Ali Şenkul ve Aşık HüseyinAnkaralı Cem, kıvrak figürlerle Oryantal Gizay ve DJ Saitcan ve Orkestrasının muhteşem performansı ile Batıkent’te dolu dolu 2019 Yılbaşı programını kaçırmayın.
Batıkent Fenomen Yılbaşı Programı 2019

Batıkent Fenomen Yılbaşı Programı 2019

Fantezi müziğin güçlü sesi Ezgi Altun,  Ankara’nın dev ismi Doğan Dalmış, Ankara şarkılarının vazgeçilmezi Ankaralı Cem, kıvrak figürleriyle Oryantal Gizay ve DJ Saitcan ve Orkestrasının muhteşem performansı ile dolu dolu 2019 Yılbaşı Balosunu kaçırmayın.
Eşsiz lezzetlerle hazırladığımız yılbaşı menüsü, sizler için hazırlanan özel masaların yer aldığı nezih balo salonumuzda birbirinden güzel ses ve yorumlarıyla sanatçılarımız sizlere doyumsuz bir gece yaşatacak. Bu doyumsuz gecede ışık showları ayrıca geceye renk katacak.
Gaga Manjero Yılbaşı 2019

Gaga Manjero Yılbaşı 2019

2019 yılbaşı gecesinde, Gaga Manjero’da keyifli bir yemekle başlayıp Gaga Play’de eğlencenin doruklarına çıkacağınız bir program sizi bekliyor.
Gaga Ailesi yeni yıla çok iddialı giriyor! 31 Aralık Pazartesi günü 20.30’da Gaga Manjero’da yemek servisimizin ardından saat 22.30’da misafirlerimizi Gaga Play katına davet ediyoruz.
Vip Golden Eryaman Yılbaşı Programı 2019

Vip Golden Eryaman Yılbaşı Programı 2019

2018’i uğurlarken 2019’u büyük bir coşku ile karşılayacağımız bu özel gecede tüm yılın stresini atmak isteyenleri Eryaman’ın en coşkulu yılbaşı kutlaması için Vip Golden yeni yıl balosuna davet ediyoruz.
Gökmen, Naz ve Serdar Şimşek’in eğlenceye doyacağınız sahne programları ve gece boyunca servis edilecek lezzetli yemeklerle buluşmak için siz de Vip Golden Eryaman’dan yerinizi ayırtmayı unutmayın.
Köşk Restaurant Gölbaşı Yılbaşı 2019

Köşk Restaurant Gölbaşı Yılbaşı 2019

Her sene yeni yıla keyifle girmek isteyen Ankaralıların uğrak mekanı olan Gölbaşı Köşk Restoran, bu yıl da misafirlerini lezzetli bir menü ve doyasıya eğlence eşliğinde ağırlamaya devam edecek.
Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziğinden nadide parçaların seslendirileceği gecede, Udi Emre Kayhan, Ankaralı Umut ve sürpriz sanatçılar gece boyunca sahnede olacaklar. Siz de bu keyifli 2019 Yılbaşı Gecesini kaçırmamak için Köşk Restaurant Ankara’da yerinizi ayırtın.
Çalgan Et Lokatası Yılbaşı Programı 2019

Çalgan Et Lokatası Yılbaşı Programı 2019

Bu senede doldu dolu bir yılbaşı eğlencesi ve her biri birbirinden güzel lezzetleriyle Saklıköy Çalgan Et Lokantası, Çayyolu’nda misafirlerini bekliyor.
Pop müzikten halk müziğine her tarza hitap edecek bir canlı müzikle başlayacak eğlence sabah çorbası ikramıyla son bulacak. Siz de bu unutulmaz 2019 yılbaşı gecesinde bulunmak için rezervasyonunuzu yaptırın.
Kalispera Ankara Yılbaşı 2019

Kalispera Ankara Yılbaşı 2019

Neşesi eğlencesi eksik olmayanların adresi Kalispera Ege Restoranı, yeni yıla da aynı neşeyle girmeye hazırlanıyor.
Eski 45’liler, Türkçe pop, Yunan Müzikleri ve bir yılbaşı kutlamasının vazgeçilmezi oryantal show ile 31 Aralık gecesi eğlenmeye doyamayacaksınız. Geç kalmadan Rezervasyon yaptırmayı unutmayın.
1/3123

Ankara 2024 Yılbaşı Etkinlikleri Vitrini

Alvis Tour Ankara Yılbaşı 2024
Program Ekle
Akman Premium Hotel Ankara 2024 Yılbaşı Programı

Bu
Sayfayı
Paylaş

WhatsApp ile Paylaş Facebook ile Paylaş