Ankara Yılbaşı Programları 2024

X
Demonti Otel Yılbaşı Programı 2019

Demonti Otel Yılbaşı Programı 2019

Ankara’nın en merkezi noktalarından Kavaklıdere’de Demonti Hotel’in lezzetli menüsü, Dilan Çıtak Tatlıses ve Levent Dörter’in eğlenceli sahneleri ile yeni yıla müthiş bir merhaba.
Demonti Otel’in destansı 2019 yılbaşı partisinde sahne alacak Levent Dörter ve Dilan Çıtak Tatlıses’in birbirinden güzel şarkılarla dolu repertuvarları ile eğlenceye doyacaksınız. Siz de ayrıcalıklarla dolu keyifli bir yeni yıl programı için Demonti Otel Ankara’da yerinizi alın.
City Hotel Ankara Yılbaşı 2019

City Hotel Ankara Yılbaşı 2019

City Hotel Turan Güneş, Muhteşem Ankara Manzaralı ROOF Restaurant’ında, Grup Rose’un Canlı Performansı ve Harika Şarkılarıyla 2019’u karşılıyor.
“SADECE SİZE ÖZEL MASALARDA”
199.00 TL’ den Başlayan Fiyatlarla…
Galalı Konaklama Paketi Kişi Başı 324.00 TL’ den Başlayan Fiyatlarla…
Sc Inn Ankara Yılbaşı 2019

Sc Inn Ankara Yılbaşı 2019

SC INN HOTEL ANKARA YILBAŞI PROGRAMI 2019

2019 Yılbaşı gecesini Ankara’nın en keyifli mekanlarından SC Inn Hotel’de en lezzetli yemekler eşliğinde geçirmeye ne dersiniz? SC INN HOTEL sınırsız bir eğlence ile yeni yılı karşılamaya hazırlanıyor.
Koca bir yılın sona ereceği bu gecede canlı performanslarıyla Tuğçe ve Serkan, oryantal show ve sürpriz bir çekilişle tüm stresinizden kurtulup 2019’u coşkuyla karşılamak isterseniz aramıza katılın.
Swissotel Ankara Yılbaşı Programı 2019

Swissotel Ankara Yılbaşı Programı 2019

Ankara’nın en seçkin bölgesinde bulunan şehrin en şık ve kaliteli otellerden biri olan Swissotel, 2019 yılbaşı balosu için muhteşem bir program hazırladı.
Canto Orkestrası Emrah Hacıoğlu, Başak Kalkan ve Dilek Özak’ın canlı performansları, DJ ve Kasandra oryantal dans gösterisi ile dolu dolu geçecek bir akşamla 2018’i neşeyle uğurlayacağız. Swissotel’in ünlü şefleri tarafından geceye özel hazırlanacak gala menüsü ise cabası. Siz de bu özel gece de yer almak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.
Hotel İçkale Yılbaşı Programı 2019

Hotel İçkale Yılbaşı Programı 2019

Nalan ve Mavi Orkestra’nın muhteşem sahnesi ve Hotel İçkale’nin lezzetli yılbaşı menüsü ile yeni yıla çok güzel bir başlangıç yapmaya hazır olun.
Seçkin davetlerin aranan isimleri Mavi Orkestra ve Nalan’ın unutulmaz şarkılardan oluşan repertuarı ve İçkale Otel’in şefleri tarafından her biri ayrı bir özenle hazırlanan yemekleri ile bu güzel gecede yerinizi almayı unutmayın.
Büyükhanlı Park Otel Yılbaşı Programı 2019

Büyükhanlı Park Otel Yılbaşı Programı 2019

BÜYÜKHANLI PARK OTEL ANKARA 2019 YILBAŞI GALA GECESİ PROGRAMI
Range travel organizasyonun profesyonel ekibi, popstar yarışmasıyla ünlenen starımız Firdevs ve Ankara eğlence hayatının vazgeçilmezi Murat Kızıl, canlı performanslarıyla 2019’u sizlerle birlikte karşılayacak.
Organizasyonumuz sizlere muhteşem bir menü, limitsiz bir eğlence sunuyor. Birbirinden güzel hediye çekilişlerinin olduğu, kaliteli ve ihtişamlı bu gece, tüm yılın stresini atabilmeniz ve yeni seneyi mutlulukla kucaklayabilmeniz adına büyük bir fırsat, hem de yalnızca 229 TL’den başlayan fiyatlarla! Tekrarı olmayacak bu özel geceyi sakın kaçırmayın.
Hilton Garden Inn Yılbaşı Programı 2019

Hilton Garden Inn Yılbaşı Programı 2019

Eğlence organizasyonu sektöründe yılların tecrübesi ile Doping Tur Ankara Hilton Garden Inn Hotel’de yine bir ilke imza atıyor.
Sempatik tavırlarıyla insanlara neşe saçan AYDİLGE ve yılların eskitemediği, yakışıklı, beyefendi, kibar o bir efsane o bir HAKAN PEKER ile 2019 Yılbaşı Balosunda eğlenceye doyamayacaksınız.
Golden Butik Otel Yılbaşı 2019

Golden Butik Otel Yılbaşı 2019

Golden Butik Otel’de 2019 yılbaşı galası Selda Gündoğan, Tolga Ünsal ve Dansöz İndira ile gümbür gümbür geliyor.
Gece boyunca hız kesmeyen bir eğlence, sürpriz çekilişler ve DJ performansı ile 2019’a güzel bir programla girmenizi sağlayan Golden Butik Otel’de yeni yıl hazırlıkları çoktan başladı bile. Şeflerin hazırladığı zengin menülerle hem gözünüzü hem karnınızı doyuracak hem de eğlenmekten yorulacağınız bu programda geç olmadan yerinizi alın.
Green Park Hotel Ankara Yılbaşı 2019

Green Park Hotel Ankara Yılbaşı 2019

2019 Yılbaşı Galası The Green Park Hotel Ankara

Tanıdık Turizm’in The Green Park Hotel Ankara’da düzenlediği 2019 Yeni Yıl Galasında BÜLENT SERTTAŞ ve NİRAN ÜNSAL ile yılbaşı coşkusunu yaşayın…
249,00 TL’den başlayan fiyatlarla,
Unutulmaz bir Yılbaşı Programı için hemen yerinizi ayırtın..
Raymar Otel Ankara Yılbaşı Partisi 2019

Raymar Otel Ankara Yılbaşı Partisi 2019

RAYMAR OTEL ANKARA 2019 YILBAŞI BİSTRO PROGRAMI
RANGE TRAVEL organizasyonun profesyonel ekibi, 2019 Yılbaşı Balosunu büyük bir coşku ile karşılamaya kararlı. Ve misafirlerimiz için alternatif bir eğlence hizmetiyle karşınızda! 2019’u canlı, hareketli ve tükenmek bilmeyen bir enerji ile karşılamak istiyorsanız tam size göre bir programımız var. AKA DJ NİLEE ve DJ MUSA AKSOY ile 2018’e güzel bir nokta koyup, 2019’u büyük bir heyecan ile karşılayacağız. Bu kadarla da yetinmeyip bu güzel geceye dansçılarımızla renk katacağız.
Organizasyonumuz sizlere muhteşem bir menü, limitsiz bir eğlence sunuyor. Kıpır kıpır ve ihtişamlı bu gece, tüm yılın stresini atabilmeniz ve yeni seneyi mutlulukla kucaklayabilmeniz adına büyük bir fırsat, hem de yalnızca 175 TL’den başlayan fiyatlar.
JW Marriott Ankara Yılbaşı 2019

JW Marriott Ankara Yılbaşı 2019

Yeni yıl coşkusunu JW Marriott Ankara’da birbirinden farklı 3 program alternatifi ile yaşayabilirsiniz. JW Steakhouse, Fires and Flavors ve Skye Vue’nun farklı konseptleri ve eşsiz menüleri ile 2019 yılbaşı gecesini JW Marriott Ankara’nın muhteşem yeni yıl atmosferinde karşılayabilirsiniz.
İşte karşınızda Jw Marriott Ankara Yeni Yıl Programları
Dafne Hotel Yılbaşı Programı 2019

Dafne Hotel Yılbaşı Programı 2019

31 Aralık Pazartesi akşamı yeni yılı karşılamanın coşkusunu İSTANBUL’UN EN EĞLENCELİ GRUPLARINDAN BİRİ OLAN GRUP ESTANBUL ile DAFNE HOTEL’İN 2019 Yılbaşı Programı ile yaşayın…
Muhteşem eğlencesi ve yorumu ile GRUP ESTANBUL, nefes kesen dansları ile oryantal MİLA,  eşsiz yılbaşı gala menüsü ile unutulmaz bir Ankara yılbaşı programı DAFNE HOTEL’de siz değerli konuklarını bekliyor.
Yılbaşı programı 185 TL’den başlayan fiyatlar ile…
1/212

Ankara 2024 Yılbaşı Etkinlikleri Vitrini

Alvis Tour Ankara Yılbaşı 2024
Program Ekle
Akman Premium Hotel Ankara 2024 Yılbaşı Programı

Bu
Sayfayı
Paylaş

WhatsApp ile Paylaş Facebook ile Paylaş