Ankara Yılbaşı Programları 2024

X
Jolly Joker Ankara Yılbaşı 2020

Jolly Joker Ankara Yılbaşı 2020

Yeni yıla Jolly Joker Ankara’da şehrin en güzel kutlamasıyla giriş yapmaya hazır olun! Cem Adrian, Yılbaşı Özel konseri ile 2020 yılbaşı galasında bizlerle olacak.
Holiday Inn Kavaklıdere Yılbaşı 2020

Holiday Inn Kavaklıdere Yılbaşı 2020

Holiday Inn Ankara Hotel, 2020 yılbaşı balosunda Levent Dörter ve Ercan Erco’nun  sahne alacağı muhteşem bir programa imza atacak.
Senenin son gecesinde hep birlikte Holiday Inn Kavaklıdere’de kusursuz bir organizasyon ve leziz bir menü konuklarımızı bekliyor olacak. Geç kalmadan yerinizi ayırtın, yılbaşında sevdiklerinizle birlikte eğlencenin doruklarını yaşayın.
CK Farabi Otel Yılbaşı Programı 2020

CK Farabi Otel Yılbaşı Programı 2020

Yoğun geçen bir yılın yorgunluğunu atmak ve yeni yıl coşkusunu sevdiklerinizle keyifle geçirmek için CK Farabi Hotel sizlere muhteşem bir yılbaşı programı hazırladı. Yılbaşı gecesinde Hüseyin Tatlıses‘in muhteşem performansı ile müzik ziyafetine hazır olun.  Konuklarımız ayrıca O Ses Türkiye ile hayatımıza giren güzel sesli Gizem Aktaş‘ın sahnesi ile gecede hız kesmeden durmaksızın bir eğlence yaşayacaklar.
Sheraton Ankara Yılbaşı 2020

Sheraton Ankara Yılbaşı 2020

Ankara’da büyük ilgi çeken yılbaşı organizasyonlarının mimarı ŞEK Organizasyon 2020 yılbaşı gecesinde de Hakan Altun programı ile misafirlerine doyumsuz bir müzik şöleni yaşatacak. Sheraton Hotel Ankara’da düzenlenecek bu özel yılbaşı gala gecesini kaçırmayın…
Türkiye’nin en ünlü sanatçılarından HAKAN ALTUN sevilen şarkılarını Sheraton Ankara’nın 2020 Yılbaşı Balosunda seslendirecek.
Bilkent Otel Yılbaşı Programı 2020

Bilkent Otel Yılbaşı Programı 2020

Senenin son gecesinde Ceylan Köse’nin güzel sesi ve Bilkent Otel’in ev sahipliği ile dillere destan bir 2020 yılbaşı galası organizasyonunda buluşalım.
8 kişilik Grup Ankara Express eşliğinde; muhteşem sahne performansı ile göz dolduran Solist Ceylan Köse gece boyunca sizlerle olacak… Geç kalmadan Bilkent Otel’de rezervasyonunuzu yaptırın.
2/212

Ankara 2024 Yılbaşı Etkinlikleri Vitrini

Alvis Tour Ankara Yılbaşı 2024
Program Ekle
Akman Premium Hotel Ankara 2024 Yılbaşı Programı

Bu
Sayfayı
Paylaş

WhatsApp ile Paylaş Facebook ile Paylaş