Ankara Yılbaşı Programları 2024

X
Dafne Hotel Yılbaşı Programı 2020

Dafne Hotel Yılbaşı Programı 2020

2020 yılbaşı programlarının en keyifli adreslerinden biri olan Dafne Hotel, yılın son gününde Duygu Cinemre ve Orkestrası’nın muhteşem sahnesi ve zengin 2020 yılbaşı galası menüsü ile konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.
Kişiye özel masalarda sevdiklerinizle keyifli bir akşam geçirebileceğiniz organizasyonda geç kalmadan yerinizi ayırtmayı unutmayın.
Swissotel Santa’s Garage Party 2020

Swissotel Santa’s Garage Party 2020

Şehrin en ses getiren yılbaşı programlarını hazırlayan Swissotel Ankara, dansın ve müziğin ritminin hiç kesilmeyeceği Santa’s Garage Party ile 2020’ye hareketli bir giriş yapacak.
HiltonSA Ankara Yılbaşı 2020

HiltonSA Ankara Yılbaşı 2020

Yeni yılı ayrıcalıklarla karşılamak için doğru adrestesiniz. Sizlere sunduğu alternatifler ile eğlenceli ve lezzetli bir 2020 yılbaşı akşamı Ankara HiltonSA’da sizleri bekliyor.
Sheraton Ankara Yılbaşı 2020

Sheraton Ankara Yılbaşı 2020

Ankara’da büyük ilgi çeken yılbaşı organizasyonlarının mimarı ŞEK Organizasyon 2020 yılbaşı gecesinde de Hakan Altun programı ile misafirlerine doyumsuz bir müzik şöleni yaşatacak. Sheraton Hotel Ankara’da düzenlenecek bu özel yılbaşı gala gecesini kaçırmayın…
Türkiye’nin en ünlü sanatçılarından HAKAN ALTUN sevilen şarkılarını Sheraton Ankara’nın 2020 Yılbaşı Balosunda seslendirecek.
Bilkent Otel Yılbaşı Programı 2020

Bilkent Otel Yılbaşı Programı 2020

Senenin son gecesinde Ceylan Köse’nin güzel sesi ve Bilkent Otel’in ev sahipliği ile dillere destan bir 2020 yılbaşı galası organizasyonunda buluşalım.
8 kişilik Grup Ankara Express eşliğinde; muhteşem sahne performansı ile göz dolduran Solist Ceylan Köse gece boyunca sizlerle olacak… Geç kalmadan Bilkent Otel’de rezervasyonunuzu yaptırın.
Asrın Park Otel Yılbaşı Programı 2020

Asrın Park Otel Yılbaşı Programı 2020

Asrın Park Otel, yeni yılı sevdikleriniz ve ailenizle birlikte karşılayabileceğiniz muhteşem bir gala hazırladı. Yeliz ve Orkestrası’nın canlı performansları, oryantaller ve DJ’lerle dolu dolu bir eğlence 2020 yılbaşı galasında sizleri bekliyor olacak.
Gruplara özel indirimli fiyatlardan faydalanmak için acele edin.
Litai Otel Ankara Yılbaşı Programı 2020

Litai Otel Ankara Yılbaşı Programı 2020

Balgat’ta konumu ve mimarisiyle bugüne kadar birçok önemli ismi konuk etmiş olan Litai Hotel, 2020 yılbaşı galasında Serkan Biricik Orkestrası ile yine kaliteli bir geceye ev sahipliği yapacak.
Vivaldi Park Otel Yılbaşı 2020

Vivaldi Park Otel Yılbaşı 2020

Vivaldi Park Hotel, yeni yılı müzikle, eğlenceyle ve tabi ki sevdiklerinizle karşılayacağınız şahane bir 2020 yılbaşı galası için hazırlanıyor. Deniz Savcı ve Serdar Şimşek’in sahne alacağı gecede her tarzda müzik, herkese uygun eğlence olacak.
Pop müzikle başlayıp Ankara oyun havaları ve fasıl ile zirveye çıkacak olan eğlence oryantal show ve çekilişlerle renklenecek. Siz de bu güzel gecede yerinizi almak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.
Green Park Ankara Yılbaşı Programı 2020

Green Park Ankara Yılbaşı Programı 2020

Green Park Hotel ile Tanıdık Turizm seneye damga vuracak muhteşem bir 2020 yılbaşı balosuna daha birlikte imza atıyorlar. Sahnelerin güçlü ve genç isimlerinden Güven Yüreyi ve Aysel Yakupoğlu yılbaşında Ankaralı sevenleriyle Green Park Otel’de buluşacak.
Meyra Palace Hotel Yılbaşı 2020

Meyra Palace Hotel Yılbaşı 2020

Meyra Palace Hotel arabesk fantezi şarkıların en sevilen ismi  Alişan ile birlikte 2020 yılbaşı galasında Ankara’nın en coşkulu programını gerçekleştirecek.
Bilkent Otel Akdeniz Mutfağı Yılbaşı 2020

Bilkent Otel Akdeniz Mutfağı Yılbaşı 2020

Neval Solak ve Başkent Gelişim Orkestrası yılbaşında Bilkent Otel’de müzikseverlerle buluşuyor. Tadına doyamayacağınız Akdeniz lezzetleri ve keyifli bir yeni yıl programı 2020 yılbaşı galasında sizlerle olacak.
Gece boyunca sohbetinize, muhabbetinize renk katacak şarkılar, şık bir mekan ve yılbaşına özel dekorasyonumuz arasında yeni yılı mutlulukla karşılamak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.
Hotel İçkale Yılbaşı Programı 2020

Hotel İçkale Yılbaşı Programı 2020

2020 yılbaşı galasında arabeskin en sevilen şarkılarını kendi tarzı ve güzel sesiyle yorumlayan Madam Arabesk keyifli bir yılbaşı programı ile Hotel İçkale sahnesinde…
Otel şefleri tarafından özenle hazırlanan lezzetler, gece boyu sürprizlerle dolu özel bir program bu güzel gece de sizleri bekliyor… Yerinizi almayı unutmayın.
1/3123

Ankara 2024 Yılbaşı Etkinlikleri Vitrini

Alvis Tour Ankara Yılbaşı 2024
Program Ekle
Akman Premium Hotel Ankara 2024 Yılbaşı Programı

Bu
Sayfayı
Paylaş

WhatsApp ile Paylaş Facebook ile Paylaş