Ankara Yılbaşı Programları 2024

X
Raymar Hotel Ankara Yılbaşı 2020

Raymar Hotel Ankara Yılbaşı 2020

İddia ediyoruz! Ankara’nın en eğlenceli orkestrası ile bu sene Raymar’da 2020 yılbaşı galası başka güzel… Süheyl Şahiner Orkestrası, Solist Sercan Karataş ve Rümeysa Ay’ın sahne performansları eğlenceli bir akşam yaşatacak.
Şehrin en şık balo salonlarından birine sahip olan Raymar Hotels’e davetlisiniz…
Vivaldi Park Otel Yılbaşı 2020

Vivaldi Park Otel Yılbaşı 2020

Vivaldi Park Hotel, yeni yılı müzikle, eğlenceyle ve tabi ki sevdiklerinizle karşılayacağınız şahane bir 2020 yılbaşı galası için hazırlanıyor. Deniz Savcı ve Serdar Şimşek’in sahne alacağı gecede her tarzda müzik, herkese uygun eğlence olacak.
Pop müzikle başlayıp Ankara oyun havaları ve fasıl ile zirveye çıkacak olan eğlence oryantal show ve çekilişlerle renklenecek. Siz de bu güzel gecede yerinizi almak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.
Green Park Ankara Yılbaşı Programı 2020

Green Park Ankara Yılbaşı Programı 2020

Green Park Hotel ile Tanıdık Turizm seneye damga vuracak muhteşem bir 2020 yılbaşı balosuna daha birlikte imza atıyorlar. Sahnelerin güçlü ve genç isimlerinden Güven Yüreyi ve Aysel Yakupoğlu yılbaşında Ankaralı sevenleriyle Green Park Otel’de buluşacak.
Manhattan Hotel Yılbaşı 2020

Manhattan Hotel Yılbaşı 2020

2020 yılbaşı galasında Manhattan Hotel’in konukları için özenle hazırladığı programda Serdar Şimşek ve Naz’ın sahne performansları ile unutulmaz bir gece sizleri bekliyor.
Ankara’nın en sevilen konaklama noktalarından biri olan Manhattan Otel’de 2020 yılbaşına özel konaklama fırsatları ve dolu dolu gala programından faydalanmak için yerinizi ayırtmayı unutmayın.
CK Farabi Otel Yılbaşı Programı 2020

CK Farabi Otel Yılbaşı Programı 2020

Yoğun geçen bir yılın yorgunluğunu atmak ve yeni yıl coşkusunu sevdiklerinizle keyifle geçirmek için CK Farabi Hotel sizlere muhteşem bir yılbaşı programı hazırladı. Yılbaşı gecesinde Hüseyin Tatlıses‘in muhteşem performansı ile müzik ziyafetine hazır olun.  Konuklarımız ayrıca O Ses Türkiye ile hayatımıza giren güzel sesli Gizem Aktaş‘ın sahnesi ile gecede hız kesmeden durmaksızın bir eğlence yaşayacaklar.
Green Park Hotel Ankara Yılbaşı 2020

Green Park Hotel Ankara Yılbaşı 2020

31 Aralık Salı akşamı Green Park Hotel’in sahnesinde Şevval Sam’ın büyüleyici sesiyle mest olmaya hazır olun. Tanıdık Turizm tarafından Green Park Hotel’de gerçekleştirilecek 2020 yılbaşı galası organizasyonunda tadı damağınızdan silinmeyecek lezzetler ve keyifli bir organizasyon sizleri bekliyor olacak.
Asrın Park Otel Yılbaşı Programı 2020

Asrın Park Otel Yılbaşı Programı 2020

Asrın Park Otel, yeni yılı sevdikleriniz ve ailenizle birlikte karşılayabileceğiniz muhteşem bir gala hazırladı. Yeliz ve Orkestrası’nın canlı performansları, oryantaller ve DJ’lerle dolu dolu bir eğlence 2020 yılbaşı galasında sizleri bekliyor olacak.
Gruplara özel indirimli fiyatlardan faydalanmak için acele edin.
JW Marriott Ankara Yılbaşı 2020

JW Marriott Ankara Yılbaşı 2020

Yeni yıl coşkusunu JW Marriott Hotel Ankara’da birbirinden farklı konseptte eğlenceli program alternatifleri ve usta şeflerin yılbaşına özel olarak hazırladığı lezzetlerle karşılayabilirsiniz. 
Meyra Palace Hotel Yılbaşı 2020

Meyra Palace Hotel Yılbaşı 2020

Meyra Palace Hotel arabesk fantezi şarkıların en sevilen ismi  Alişan ile birlikte 2020 yılbaşı galasında Ankara’nın en coşkulu programını gerçekleştirecek.
Hotel İçkale Yılbaşı Programı 2020

Hotel İçkale Yılbaşı Programı 2020

2020 yılbaşı galasında arabeskin en sevilen şarkılarını kendi tarzı ve güzel sesiyle yorumlayan Madam Arabesk keyifli bir yılbaşı programı ile Hotel İçkale sahnesinde…
Otel şefleri tarafından özenle hazırlanan lezzetler, gece boyu sürprizlerle dolu özel bir program bu güzel gece de sizleri bekliyor… Yerinizi almayı unutmayın.
Hilton Garden Inn Yılbaşı Programı 2020

Hilton Garden Inn Yılbaşı Programı 2020

Yılbaşı Organizasyonlarının vazgeçilmez adresi Hilton Garden INN sizleri bekliyor…
Karadeniz müziğinin genç veliahdı Resul DİNDAR muhteşem sahnesi, en güzel şarkıları ile bu yıl da 2020 ye imzasını sizlerle atıyor.
Ankara gecelerinin renkli sesi Figen Biricik muhteşem performansı ile sizlere keyifli dakikalar yaşatacak. Türkiye’nin en eğlenceli DJ ‘i Santo FUEGO gece boyunca sürpriz yarışmalar ve showları ile sizlerle…
Bilkent Otel Akdeniz Mutfağı Yılbaşı 2020

Bilkent Otel Akdeniz Mutfağı Yılbaşı 2020

Neval Solak ve Başkent Gelişim Orkestrası yılbaşında Bilkent Otel’de müzikseverlerle buluşuyor. Tadına doyamayacağınız Akdeniz lezzetleri ve keyifli bir yeni yıl programı 2020 yılbaşı galasında sizlerle olacak.
Gece boyunca sohbetinize, muhabbetinize renk katacak şarkılar, şık bir mekan ve yılbaşına özel dekorasyonumuz arasında yeni yılı mutlulukla karşılamak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.
2/3123

Ankara 2024 Yılbaşı Etkinlikleri Vitrini

Alvis Tour Ankara Yılbaşı 2024
Program Ekle
Akman Premium Hotel Ankara 2024 Yılbaşı Programı

Bu
Sayfayı
Paylaş

WhatsApp ile Paylaş Facebook ile Paylaş