2020 Çakırkeyff ile güzel olacak! Grup Su ve Nuray Zaman eşliğinde yeni yıla merhaba deyin… Oryantal show, çocuklar için özel öğretmen, sabah çorbası, mangalda sucuk ekmek, havai fişek gösterisi, ateş başında sıcak şarap ve çok daha fazlası sizleri bekliyor.
Modern meze modern eğlence sloganı ile hizmet veren Bodrum Balıkçısı 2020 yılbaşı gecesinde canlı fasıl gösterisi, bando orkestrası, oryantal show ile kesintisiz eğlence vaat ediyor.
2019’un son gününde ailenizle, sevdiklerinizle yeni yılı karşılayabileceğiniz eğlenceli bir program için sizi Asr-ı Saadet’e bekliyoruz.
Zengin bir yılbaşı menüsü, Ankaralı Nurtaç Yıldız ve TRT Sanatçısı Gülden Hışır, Sincanlı Emrah ve Ertuğrul Tozan’ın güzel sesleriyle eşlik edecekleri şarkılarla dolu dolu bir akşam geçireceğiz. Siz de bu eğlencenin içinde olmak, 2020’yi neşeyle karşılamak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.
Eğriçimen Restoran, 2020 yılbaşı galasında Ezgi Kundak ve İlkay Aytaç ile hem eğlenebileceğiniz hem de sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bir organizasyon hazırladı.
Klavyede Ünal Özer’in olacağı organizasyonda yılbaşının olmazsa olmazı oryantal show ve restoranımızın dillere destan lezzetleri sizlerle olacak. İncek’in sakinliği, bulunmaz doğası içinde gerçekleşecek olan balomuza katılmak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.
Yeni yıla Ankara Badem Restaurant’ta girmeye hazır mısınız? 2019’un son gecesinde upuzun bir programla Gonca Örücü, Ezgi Kotan ve MahmutKayahan ile birlikte bol bol eğleneceğiz. Siz de geç kalmadan rezervasyon yaptırın, Fix Menü ve limitsiz içki servisinin olacağı gecede yılbaşı eğlencesinin doruklarına ulaşın.
Batıkent Royal & Palmiye Eğlence Restaurant, eğlenmeye doyacağınız keyifli bir 2020 yılbaşı programı düzenliyor. Ankaralı Fatih’in sahnesi, Didem Gürel ile Gönül Özen’in güzel sesleriyle neşelenecek programımız Oryantal Gizay’ın kıvrak danslarıyla izleyenleri coşturacak.
Tüm konuklara hitap edebilecek her tarzdan sanatçıyı buluşturacak eğlencede konuklarımıza şeflerimizin özenle hazırladığı gala menüsü servis edilecek. Bu güzel geceyi kaçırmamak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.
Gaga Manjero’da harika bir 2020 yılbaşı partisi sizi bekliyor. 31 Aralık gecesi Gaga Manjero’da yılbaşına özel olarak hazırlanmış gala menümüzün lezzetlerini tadarak başlayacağımız kutlamaya Gaga Play’de Grup Kayık ile devam edeceğiz.
Neval Solak ve Başkent Gelişim Orkestrası yılbaşında Bilkent Otel’de müzikseverlerle buluşuyor. Tadına doyamayacağınız Akdeniz lezzetleri ve keyifli bir yeni yıl programı 2020 yılbaşı galasında sizlerle olacak.
Gece boyunca sohbetinize, muhabbetinize renk katacak şarkılar, şık bir mekan ve yılbaşına özel dekorasyonumuz arasında yeni yılı mutlulukla karşılamak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.
Central Ankara, 2020 yılbaşı gecesinde tek mekanda 4 farklı konseptte eğlenceyi müzikseverlerle buluşturuyor. İsterseniz Social Pub’da 80’ler 90’lar müziklerinin nostalji rüzgarına kapılabilir, ister Performance Hall’de DJ’lerimizin seçtiği şarkılarla coşabilir, ROOF’da canlı müzik ve fasılla bambaşka bir haleti ruhiyeye bürünebilir ya da Garden’da Tunalı Tayfa ile eğlenceye doyabilirsiniz.