Ankara Yılbaşı Programları 2024

X
Bilkent Yelken Restaurant Yılbaşı 2020

Bilkent Yelken Restaurant Yılbaşı 2020

Canlı Müzik; Keman, Gitar, Davul eşliğinde 2020 yılbaşı gecesinde keyifli dakikalara bekleriz. Karşınızda Bilkent Yelken Restaurant Yılbaşı Programı 2020 detayları…
Asr-ı Saadet Ankara Yılbaşı 2020

Asr-ı Saadet Ankara Yılbaşı 2020

2019’un son gününde ailenizle, sevdiklerinizle yeni yılı karşılayabileceğiniz eğlenceli bir program için sizi Asr-ı Saadet’e bekliyoruz.
Zengin bir yılbaşı menüsü, Ankaralı Nurtaç Yıldız ve TRT Sanatçısı Gülden Hışır, Sincanlı Emrah ve Ertuğrul Tozan’ın güzel sesleriyle eşlik edecekleri şarkılarla dolu dolu bir akşam geçireceğiz. Siz de bu eğlencenin içinde olmak, 2020’yi neşeyle karşılamak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.
La Rossa Ankara Yılbaşı Programı 2020

La Rossa Ankara Yılbaşı Programı 2020

La Rossa farkı ve executive şefin sizler için hazırladığı muhteşem menüsü ile siz ve misafirleriniz için özel olarak hazırlanmış masanızda coşkulu kıpır kıpır bir eğlenceye hazır mısınız?
Gece boyu sürecek sürpriz çekilişler, eğlenceye doyamayacağınız canlı performanslar, sürpriz dans Showları, DJ Performance ile La Rossa 2020 yılbaşı galasında yerinizi ayırttınız mı? Sadelik ve şıklığın birleşimini bir de en coşkulu hali ile görmek için rezervasyon yaptırmayı unutmayın!
Eğriçimen Restaurant İncek Yılbaşı 2020

Eğriçimen Restaurant İncek Yılbaşı 2020

Eğriçimen Restoran, 2020 yılbaşı galasında Ezgi Kundak ve İlkay Aytaç ile hem eğlenebileceğiniz hem de sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bir organizasyon hazırladı.
Klavyede Ünal Özer’in olacağı organizasyonda yılbaşının olmazsa olmazı oryantal show ve restoranımızın dillere destan lezzetleri sizlerle olacak. İncek’in sakinliği, bulunmaz doğası içinde gerçekleşecek olan balomuza katılmak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.
Çakra Restaurant Ankara Yılbaşı 2020

Çakra Restaurant Ankara Yılbaşı 2020

Ankara’nın Modern Meyhanesi Çakra Restaurant’ta unutulmaz bir yılbaşı gecesi… Eren Batu, Oryantal İnci, Sürpriz Sanatçılar, Dj Performans ile doyasıya eğlence ve tadı damağınızda kalacak lezzetler eşliğinde müthiş bir yılbaşı galası için bu özel yılbaşı programında şimdiden yerlerinizi alın.
Livane Restaurant Ankara Yılbaşı 2020

Livane Restaurant Ankara Yılbaşı 2020

Livane’de yılbaşı bir başka güzel bir başka keyifli… 2020 yılbaşında eğlence ve sürprizlerle dolu muhteşem bir gece Ankara Livane Restaurant Artvin Evi’nde sizleri bekliyor.
Royal & Palmiye Batıkent Yılbaşı 2020

Royal & Palmiye Batıkent Yılbaşı 2020

Batıkent Royal & Palmiye Eğlence Restaurant, eğlenmeye doyacağınız keyifli bir 2020 yılbaşı programı düzenliyor. Ankaralı Fatih’in sahnesi, Didem Gürel ile Gönül Özen’in güzel sesleriyle neşelenecek programımız Oryantal Gizay’ın kıvrak danslarıyla izleyenleri coşturacak.
Tüm konuklara hitap edebilecek her tarzdan sanatçıyı buluşturacak eğlencede konuklarımıza şeflerimizin özenle hazırladığı gala menüsü servis edilecek. Bu güzel geceyi kaçırmamak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.
Çalgan Et Lokantası Yılbaşı Programı 2020

Çalgan Et Lokantası Yılbaşı Programı 2020

Muhteşem bir doğada, lezzetli yemekler sıcacık bir ortam, soba başında yılbaşının olmazsa olmaz coşkulu eğlence için bu sene de adres Çalgan Et Lokantası…
Umut Berberoğlu ve Gülşah’ın güzel sesleriyle neşenize neşe katacağı 2020 yılbaşı programında 2 farklı salonda  sabaha kadar sürecek 2 farklı eğlencede siz de geç kalmadan yerinizi ayırtmayı unutmayın.
Vesperna Sahne Yılbaşı 2020

Vesperna Sahne Yılbaşı 2020

Şehrin en şık ve en kaliteli mekanlarından Vesperna Sahne’de Emrah Hacıoğlu & Canto Orkestrası‘nın eşsiz performansı ile sizleri benzersiz yeni yıl menüsü ve unutulmaz bir yılbaşı eğlencesine davet ediyoruz.
Süvari Kahvesi Ankara Yılbaşı 2020

Süvari Kahvesi Ankara Yılbaşı 2020

Suvari Sahne, 2020 yılbaşı galasında yine eğlenceli, neşeli bir sahne showuna imza atacak. Pırılay Pekpak, Tolga Kaya ve Anıl Araz‘ın sahnede hepimize eğlenceli anlar yaşatacağı programda 2019’a birlikte veda edeceğiz.
Rakıcı Ümitköy Yılbaşı 2020

Rakıcı Ümitköy Yılbaşı 2020

Dolu dolu, zengin içerikli, bol eğlenceli yılbaşı programımızla sizleri kaliteli eğlenceye Ümitköy Rakıcı’ya davet ediyoruz…
Unutulmaz bir yılbaşı gecesi geçirmek için geç kalmadan yerinizi ayırtın.
Beyzade Ocakbaşı Esat Yılbaşı Programı 2020

Beyzade Ocakbaşı Esat Yılbaşı Programı 2020

2020 Yılbaşı gecesinde Ankara Beyzade Ocakbaşı’nın efsane lezzetleri kaliteli müzik ile sizler için buluşuyor…
Yılbaşı gecesinde dolu dolu eğlence; Derya TunçSelda Gündoğan, Mine, Dadibra, Oryantal Şov ile Beyzade Esat’ta sizlerle… Sınırsız Fix Menü ve Muhteşem Sahnelerle 2020’ye Merhaba Diyoruz…
3/41234

Ankara 2024 Yılbaşı Etkinlikleri Vitrini

Alvis Tour Ankara Yılbaşı 2024
Program Ekle
Akman Premium Hotel Ankara 2024 Yılbaşı Programı

Bu
Sayfayı
Paylaş

WhatsApp ile Paylaş Facebook ile Paylaş