Ankara Yılbaşı Programları 2024

X
La Rossa Ankara Yılbaşı Programı 2020

La Rossa Ankara Yılbaşı Programı 2020

La Rossa farkı ve executive şefin sizler için hazırladığı muhteşem menüsü ile siz ve misafirleriniz için özel olarak hazırlanmış masanızda coşkulu kıpır kıpır bir eğlenceye hazır mısınız?
Gece boyu sürecek sürpriz çekilişler, eğlenceye doyamayacağınız canlı performanslar, sürpriz dans Showları, DJ Performance ile La Rossa 2020 yılbaşı galasında yerinizi ayırttınız mı? Sadelik ve şıklığın birleşimini bir de en coşkulu hali ile görmek için rezervasyon yaptırmayı unutmayın!
Rakıcı Ümitköy Yılbaşı 2020

Rakıcı Ümitköy Yılbaşı 2020

Dolu dolu, zengin içerikli, bol eğlenceli yılbaşı programımızla sizleri kaliteli eğlenceye Ümitköy Rakıcı’ya davet ediyoruz…
Unutulmaz bir yılbaşı gecesi geçirmek için geç kalmadan yerinizi ayırtın.
Çakırkeyff Restaurant Batıkent Yılbaşı 2020

Çakırkeyff Restaurant Batıkent Yılbaşı 2020

2020 Çakırkeyff ile güzel olacak! Grup Su ve Nuray Zaman eşliğinde yeni yıla merhaba deyin… Oryantal show, çocuklar için özel öğretmen, sabah çorbası, mangalda sucuk ekmek, havai fişek gösterisi, ateş başında sıcak şarap ve çok daha fazlası sizleri bekliyor.
Süvari Kahvesi Ankara Yılbaşı 2020

Süvari Kahvesi Ankara Yılbaşı 2020

Suvari Sahne, 2020 yılbaşı galasında yine eğlenceli, neşeli bir sahne showuna imza atacak. Pırılay Pekpak, Tolga Kaya ve Anıl Araz‘ın sahnede hepimize eğlenceli anlar yaşatacağı programda 2019’a birlikte veda edeceğiz.
Fiz Meyhane Ankara Yılbaşı 2020

Fiz Meyhane Ankara Yılbaşı 2020

Ambiyansı, sıcacık ortamı ile yılbaşı gecelerinin keyifli adresi Fiz Meyhane, bu yıl da kendine has tarzıyla 2020 yılbaşı gecesi organizasyonu yapıyor.
Eğriçimen Restaurant İncek Yılbaşı 2020

Eğriçimen Restaurant İncek Yılbaşı 2020

Eğriçimen Restoran, 2020 yılbaşı galasında Ezgi Kundak ve İlkay Aytaç ile hem eğlenebileceğiniz hem de sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bir organizasyon hazırladı.
Klavyede Ünal Özer’in olacağı organizasyonda yılbaşının olmazsa olmazı oryantal show ve restoranımızın dillere destan lezzetleri sizlerle olacak. İncek’in sakinliği, bulunmaz doğası içinde gerçekleşecek olan balomuza katılmak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.
4/41234

Ankara 2024 Yılbaşı Etkinlikleri Vitrini

Alvis Tour Ankara Yılbaşı 2024
Program Ekle
Akman Premium Hotel Ankara 2024 Yılbaşı Programı

Bu
Sayfayı
Paylaş

WhatsApp ile Paylaş Facebook ile Paylaş