Ankara Yılbaşı Programları 2024

X
Akman Rönesans Yılbaşı 2020

Akman Rönesans Yılbaşı 2020

Mutlu anların buluşma noktası Akman Rönesans, 2020 yılbaşı galasında Duygu Ünalan, Şafak Yaşar, İrem Boz ve Çağla Serin‘in sahne alacağı dolu dolu bir programla karşınızda olacak.
Akman Rönesans Orkestrası eşliğinde büyük bir eğlence ve bu eğlenceye eşlik edecek nefis bir gala menüsü 31 Aralık akşamı Akman Rönesans’ta sizleri bekliyor olacak. Siz de bu eğlencede olmak için geç kalmadan yerinizi ayırtmayı unutmayın.
Demonti Otel Yılbaşı Programı 2020

Demonti Otel Yılbaşı Programı 2020

Her yıl sahnesinde birbirinden ünlü isimlerle neşesi, sürprizi bol yılbaşı programlarına imza atan Demonti Hotel, Range Travel’ın organizasyonunda 2020 yılbaşı galasında Popstar Firdevs ile yeni yıla şahane bir giriş yapacak.
Günav Ankara Yılbaşı Programı 2020

Günav Ankara Yılbaşı Programı 2020

Ankara Günay, 2020 yılbaşı gecesinde özel bir programla karşınızda olacak. Murat Dalkılıç ile 2020’ye Günav Ankara’da hep birlikte merhaba diyelim.
Çakırkeyff Restaurant Batıkent Yılbaşı 2020

Çakırkeyff Restaurant Batıkent Yılbaşı 2020

2020 Çakırkeyff ile güzel olacak! Grup Su ve Nuray Zaman eşliğinde yeni yıla merhaba deyin… Oryantal show, çocuklar için özel öğretmen, sabah çorbası, mangalda sucuk ekmek, havai fişek gösterisi, ateş başında sıcak şarap ve çok daha fazlası sizleri bekliyor.
Çakra Restaurant Ankara Yılbaşı 2020

Çakra Restaurant Ankara Yılbaşı 2020

Ankara’nın Modern Meyhanesi Çakra Restaurant’ta unutulmaz bir yılbaşı gecesi… Eren Batu, Oryantal İnci, Sürpriz Sanatçılar, Dj Performans ile doyasıya eğlence ve tadı damağınızda kalacak lezzetler eşliğinde müthiş bir yılbaşı galası için bu özel yılbaşı programında şimdiden yerlerinizi alın.
Asrın Park Otel Yılbaşı Programı 2020

Asrın Park Otel Yılbaşı Programı 2020

Asrın Park Otel, yeni yılı sevdikleriniz ve ailenizle birlikte karşılayabileceğiniz muhteşem bir gala hazırladı. Yeliz ve Orkestrası’nın canlı performansları, oryantaller ve DJ’lerle dolu dolu bir eğlence 2020 yılbaşı galasında sizleri bekliyor olacak.
Gruplara özel indirimli fiyatlardan faydalanmak için acele edin.
Zeki Bar Ankara Yılbaşı 2020

Zeki Bar Ankara Yılbaşı 2020

Ankara’da 1988’den beri kesintisiz eğlencenin adresi olan Zeki Bar, her yıl olduğu gibi 2020 yılbaşı partisinde de eğlenceye doyacak. Eylem Çalı‘nın ön sahnesinin ardından Nazlı Vural, Ezgi Kaya ve Yaren Özcan ile muhteşem partide yerinizi ayırtmayı unutmayın. Sınırsız eğlence Zeki Bar’da sizi bekliyor.
Swissotel Ankara Yılbaşı Programı 2020

Swissotel Ankara Yılbaşı Programı 2020

2020 yılını Swissotel konforunda mutlulukla karşılamaya hazır olun! Başından sonuna kadar eğlencenin bir an olsun yavaşlamayacağı gecede Ankara Modern Orkestrası ve Meydan Faslı ile şahane bir eğlence sizlerle olacak.
Beyzade Ocakbaşı Esat Yılbaşı Programı 2020

Beyzade Ocakbaşı Esat Yılbaşı Programı 2020

2020 Yılbaşı gecesinde Ankara Beyzade Ocakbaşı’nın efsane lezzetleri kaliteli müzik ile sizler için buluşuyor…
Yılbaşı gecesinde dolu dolu eğlence; Derya TunçSelda Gündoğan, Mine, Dadibra, Oryantal Şov ile Beyzade Esat’ta sizlerle… Sınırsız Fix Menü ve Muhteşem Sahnelerle 2020’ye Merhaba Diyoruz…
Green Park Hotel Ankara Yılbaşı 2020

Green Park Hotel Ankara Yılbaşı 2020

31 Aralık Salı akşamı Green Park Hotel’in sahnesinde Şevval Sam’ın büyüleyici sesiyle mest olmaya hazır olun. Tanıdık Turizm tarafından Green Park Hotel’de gerçekleştirilecek 2020 yılbaşı galası organizasyonunda tadı damağınızdan silinmeyecek lezzetler ve keyifli bir organizasyon sizleri bekliyor olacak.
Manhattan Hotel Yılbaşı 2020

Manhattan Hotel Yılbaşı 2020

2020 yılbaşı galasında Manhattan Hotel’in konukları için özenle hazırladığı programda Serdar Şimşek ve Naz’ın sahne performansları ile unutulmaz bir gece sizleri bekliyor.
Ankara’nın en sevilen konaklama noktalarından biri olan Manhattan Otel’de 2020 yılbaşına özel konaklama fırsatları ve dolu dolu gala programından faydalanmak için yerinizi ayırtmayı unutmayın.
Holiday Inn Kavaklıdere Yılbaşı 2020

Holiday Inn Kavaklıdere Yılbaşı 2020

Holiday Inn Ankara Hotel, 2020 yılbaşı balosunda Levent Dörter ve Ercan Erco’nun  sahne alacağı muhteşem bir programa imza atacak.
Senenin son gecesinde hep birlikte Holiday Inn Kavaklıdere’de kusursuz bir organizasyon ve leziz bir menü konuklarımızı bekliyor olacak. Geç kalmadan yerinizi ayırtın, yılbaşında sevdiklerinizle birlikte eğlencenin doruklarını yaşayın.
3/71234567

Ankara 2024 Yılbaşı Etkinlikleri Vitrini

Alvis Tour Ankara Yılbaşı 2024
Program Ekle
Akman Premium Hotel Ankara 2024 Yılbaşı Programı

Bu
Sayfayı
Paylaş

WhatsApp ile Paylaş Facebook ile Paylaş