Ankara Yılbaşı Programları 2024

X
Eymir Nazlı Kır Bahçesi Yılbaşı 2022

Eymir Nazlı Kır Bahçesi Yılbaşı 2022

Nazlı Eymir Kır Bahçesi, 2022 yılbaşı partisiyle yeni yıla muhteşem bir Merhaba demeye hazırlanıyor. Güçlü yorumcu Tahir Uçar , Jale, davul zurna ekibi ve muhteşem oryantal gösterileri 31 Aralık gecesi Eymir Nazlı Kır Bahçesi’nde sizleri bekliyor olacak.
Gölan Gölbaşı Yılbaşı 2022

Gölan Gölbaşı Yılbaşı 2022

Yeni yılı Gölbaşı’nın güzellikleri içinde Gölan Balo Salonu’nda karşılıyoruz. Yeni yıla özel sahne showları, çekilişler ve dans gösterileri ile gece boyunca sahnenin ateşi hiç sönmeyecek. 
Çığ Gösteri Merkezi Yılbaşı Programı 2022

Çığ Gösteri Merkezi Yılbaşı Programı 2022

Çığ Gösteri Merkezi, 2022 yılbaşı galasında önce Serkan Matoğlu ve ekibiyle fasıl dinletisine dahil olup ardından Mustafa Özarslan ve Grup Çığ ile sevdiğimiz şarkıları dinlemeye doyacağız. Eğlence, müzik ve neşeyle kulaklarımızın pasını sileceğimiz yılbaşı gecesinde leziz bir menü de ikram edilecek.
Çığ Gösteri Restoran Bar’ın dillere destan eğlencesinde yerinizi almak için geç kalmadan rezervasyon yaptırmayı unutmayın.
Alba Hotel Ankara Yılbaşı 2022

Alba Hotel Ankara Yılbaşı 2022

31 Aralık gecesi Ankara Alba Otel’de Gürbüz Morkoç ve Gönül Güven‘in sahnesi, DJ Performansları ve oryantal gösterileri ile muhteşem bir yılbaşı partisi sizleri bekliyor.
Ankara’nın güvenilir tur ve organizasyon firması Boray Organizasyon kalitesiyle düzenlenecek eğlence dolu 2022 yılbaşı galası Alba Otel’in leziz gala menüsü ile sizleri bekliyor.
Hilton Garden Inn Yılbaşı Programı 2022

Hilton Garden Inn Yılbaşı Programı 2022

Ankara Hilton Garden Inn Hotel’de unutulmaz bir yılbaşı ŞEK Organizasyon farkıyla sizleri bekliyor… Mustafa Keser 2022 yılbaşı gecesinde Hilton Garden Inn Ankara sahnesinde. 
Dinleyicileri müziğe doyuracak şarkılardan oluşan repertuarı, eğlenceli sahnesi ile Türk Halk Müziği’nin usta yorumcusu Mustafa Keser 2022 yılbaşı gecesinde Ankara Hilton Garden Inn Hotel’de yeni yılı karşılayacak.
Bu müthiş organizasyonunu kaçırmamak için geç kalmadan rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın!
Sahne Ankara Yılbaşı 2022

Sahne Ankara Yılbaşı 2022

Sahne Ankara’nın sevilen ismi Ezgi Kaya, 2022 yılbaşı gecesinde bomba gibi bir eğlenceyle sahnede olacak. Perküsyon showları, oryantal gösterileri, DJ Performansları ve daha birçok sürpriz Sahne Ankara’da sizi bekliyor.
Batıkent Nevizade Ocakbaşı Yılbaşı 2022

Batıkent Nevizade Ocakbaşı Yılbaşı 2022

Batıkent Nevizade Ocakbaşı, 2022 yılına muhteşem bir programla giriş yapıyor. Birbirinden güzel şarkılarla Erkan Aksoy yılbaşına özel programı ile Batıkent Nevizade’de sahneden konuklara müzik şöleni yaşatacak.
4/41234

Ankara 2024 Yılbaşı Etkinlikleri Vitrini

Alvis Tour Ankara Yılbaşı 2024
Program Ekle
Akman Premium Hotel Ankara 2024 Yılbaşı Programı

Bu
Sayfayı
Paylaş

WhatsApp ile Paylaş Facebook ile Paylaş