Ankara Yılbaşı Programları 2024

X
Büyükhanlı Park Otel Yılbaşı Programı 2018

Büyükhanlı Park Otel Yılbaşı Programı 2018

BÜYÜKHANLI PARK OTEL 2018 YILBAŞI GALA GECESİ PROGRAMI
RANGE TRAVEL organizasyonun profesyonel ekibi, popstar yarışmasıyla ünlenen starımız Firdevs ve Ankara eğlence hayatının vazgeçilmezi Cüneyt Özgür, canlı performanslarıyla 2018’i sizlerle birlikte karşılayacak.
Organizasyonumuz sizlere muhteşem bir menü, limitsiz bir eğlence sunuyor. Birbirinden güzel hediye çekilişlerinin olduğu, kaliteli ve ihtişamlı bu gece, tüm yılın stresini atabilmeniz ve yeni seneyi mutlulukla kucaklayabilmeniz adına büyük bir fırsat, hem de yalnızca 199 TL’den başlayan fiyatlarla! Tekrarı olmayacak bu ÖZEL geceyi sakın kaçırmayın.
Hotel Monec Yılbaşı Programı 2018

Hotel Monec Yılbaşı Programı 2018

Figen Biricik ve Orkestrası eşliğinde doyumsuz lezzetler, dans gösterisi, fasıl heyeti, bahçede sıcak şarap servisi, yılbaşı çekilişi, sürpriz hediyeler ve daha fazlası için 175 TL’den başlayan fiyatlarla yeni yıla Monec Hotel Ankara’da merhaba…
Vip Golden Eryaman Yılbaşı Programı 2018

Vip Golden Eryaman Yılbaşı Programı 2018

Eryaman VIP Golden Balo Salonunda düzenlenecek 2018 Yılbaşı programında Solist İnanç ve Fasıl Ekibi, Oyun Havalarında Eşsiz Yorumuyla Murat, Oryantal Show, sürpriz çekilişler, DJ performansı eşliğinde müziğe ve eğlenceye doyacaksınız… Sizde Eryaman’da düzenlenecek bu coşkulu yılbaşı programına davetlisiniz.
Hilton Garden Inn Yılbaşı Programı 2018 – Soner Arıca

Hilton Garden Inn Yılbaşı Programı 2018 – Soner Arıca

HİLTON GARDEN INN Kalitesi ve DOPİNG TUR farkı ile bu fiyat kaçmaz
Doping Tur’un organizasyonu üstlenmiş olduğu Ankara’nın en gösterişli yeni yıl gala gecesine geri sayım başladı.
Grup GÜNEBAKAN’dan klarnet, kanun show
Yüreğime ektim seni ve sayısız parçaları ile kalbimizde yer edinen kibar, beyefendi sanatçımız SONER ARICA
Eğlence gecelerinin vazgecilmez ismi RIZA TAMER ve ORKESTRASI
Yılbaşı gecelerimizin vazgeçilmezi IŞIKLI DAVUL SHOW ve ORYANTAL
Kalispera Ankara Yılbaşı 2018

Kalispera Ankara Yılbaşı 2018

Kalispera Ege Restoranı Ankara özenle hazırlanmış yeni yıl menüsü ve sıcak atmosferiyle siz değerli konuklarını 2018 yılbaşı gecesinde Ankara’dan Ege kıyılarına kadar götürecek bir yolculuğa çıkartmaya hazırlanıyor.
Winner İncek Yılbaşı 2018 – Şevval Sam & Haktan

Winner İncek Yılbaşı 2018 – Şevval Sam & Haktan

2018 yılbaşı gecesinde yıldızlar geçidine tanıklık etmek istiyorsanız Şevval Sam ve Haktan’ın eşsiz canlı performansları eşliğinde Winner İncek’te düzenlenen 2018 yılbaşı yemekli galası Ankara yılbaşı programları arasındaki en iddialı etkinlik olarak dikkatleri çekiyor.
Cadence Hotel Yılbaşı Programı 2018

Cadence Hotel Yılbaşı Programı 2018

Ankara’nın kalbi Çankaya Filistin Sokakta, Ankara’nın ilk ve tek dizayn oteli olma özelliğini büyüleyici tasarımı ve sıcacık konforu ile taşıyan Cadence Design Hotel kalitesini 2018 yılbaşı gecesinde hep birlikte yaşayalım…
Çalgan Et Lokatası Yılbaşı Programı 2018

Çalgan Et Lokatası Yılbaşı Programı 2018

Çalgan Et Lokantası 2018 Yılbaşı Programı 2 ayrı salonda 2 ayrı eğlence: Fasıl ve TSM, Pop Müzik, Özgün Müzik, Oryantal Show, Zengin Yılbaşı Menüsü, Limitsiz Yerli İçki, Sıcak Şarap ve Sabah Çorbası
Holiday Inn Çukurambar Yılbaşı 2018

Holiday Inn Çukurambar Yılbaşı 2018

2018 Yılbaşı coşkusunu ALİŞAN ve Orkestrası ile Holiday Inn Çukurambar’da yaşayın… Muhteşem ses ve yorumu ile ELİF DOĞAN, nefes kesen dansları ile oryantal MİA, Sunucumuz Sinem Boyan, hediye çekilişleri ve eşsiz yılbaşı gala menüsü ile unutulmaz bir yılbaşı programı Holiday Inn Çukurambar’da sizleri bekliyor.

Köşk Restaurant Gölbaşı Yılbaşı 2018

Köşk Restaurant Gölbaşı Yılbaşı 2018

Gölbaşı Köşk Restaurant her yılbaşı gecesinde olduğu gibi 2018 yılbaşı gecesinde konuklarına keyifli ve lezzetli bir yeni yıl karşılaması vaad ediyor…
Köşk Restaurant Gölbaşı özel yılbaşı menüsünün yanı sıra Sanat Musikisi & Udi Emre Kayahan, Halk Musikisi & Yılmaz Gökmen Grubu, sürpriz sanatçılar ve DJ Hakan eşliğinde dolu dolu bir 2018 yılbaşı programı sizleri bekliyor.
City Hotel Ankara Yılbaşı 2018

City Hotel Ankara Yılbaşı 2018

City Hotel Turan Güneş, Muhteşem Ankara Manzaralı ROOF Restaurant’ında, Grup Rose’un Canlı Performansı ve Harika Şarkılarıyla 2018’i karşılıyor.
189.00 TL’den Başlayan Fiyatlarla…
Galalı Konaklama Paketi Kişi Başı 289.00 TL’ den Başlayan Fiyatlarla…
Turuncu Cafe & Pub Yılbaşı 2018

Turuncu Cafe & Pub Yılbaşı 2018

Turuncu Cafe & Pub Ankara, 2018 Yılbaşı gecesinde Alt Kat ve Üst Kat olmak üzere düzenleyeceği 2 farklı yılbaşı programı seçeneği ile karşınızda…
3/512345

Ankara 2024 Yılbaşı Etkinlikleri Vitrini

Alvis Tour Ankara Yılbaşı 2024
Program Ekle
Akman Premium Hotel Ankara 2024 Yılbaşı Programı

Bu
Sayfayı
Paylaş

WhatsApp ile Paylaş Facebook ile Paylaş