Ankara Yılbaşı Programları 2024

X
Batıkent Palmiye Restaurant Yılbaşı 2018

Batıkent Palmiye Restaurant Yılbaşı 2018

Batıkentte yılbaşı kutlamalarının iddialı adreslerinden biri olan Palmiye Restaurant bu sene yeni yıl gecesinde yine misafirleri için özenle hazırladığı programı ve menüsüyle sizleri doyasıya eğlenceye davet ediyor.
Fantezi Müzikte Ezgi Altun, güçlü yorumu ile Zeynep Yıldız, Ankara’nın dev ismi Doğan Dalmış, Kıvrak Figürleriyle Oryantal Gizay, Dj Saitcan ve Orkestra ile yeni yılı Batıkent Palmiye Restaurant’ta karşılayalım.
Bilkent Otel Yılbaşı Programı 2018

Bilkent Otel Yılbaşı Programı 2018

2018 BİLKENT OTEL YILBAŞI BALOSU
Muhteşem lezzetler ile oluşturulmuş harika bir yeni yıl menüsü, nezih ortam ve sınırsız eğlence, Bilkent Otel kalitesi ile 2018 Yeni Yıl Balosu’nda…
7 kişilik ANKARA EXPRESS orkestrası eşliğinde; muhteşem sahne performansı ile göz dolduran CEYLAN KÖSE Sakarya Balo Salonu’nda gece boyunca sizlerle olacak…
Sakarya Balo Salonu’nun 360 derece video mapping görüntü sistemi ile salonda gece boyunca değişecek görsel Showlar programa eşlik ederken, Yeni Yıl’a da unutulmaz bir coşku ile gireceksiniz.
Büyükhanlı Park Otel Yılbaşı Programı 2018

Büyükhanlı Park Otel Yılbaşı Programı 2018

BÜYÜKHANLI PARK OTEL 2018 YILBAŞI GALA GECESİ PROGRAMI
RANGE TRAVEL organizasyonun profesyonel ekibi, popstar yarışmasıyla ünlenen starımız Firdevs ve Ankara eğlence hayatının vazgeçilmezi Cüneyt Özgür, canlı performanslarıyla 2018’i sizlerle birlikte karşılayacak.
Organizasyonumuz sizlere muhteşem bir menü, limitsiz bir eğlence sunuyor. Birbirinden güzel hediye çekilişlerinin olduğu, kaliteli ve ihtişamlı bu gece, tüm yılın stresini atabilmeniz ve yeni seneyi mutlulukla kucaklayabilmeniz adına büyük bir fırsat, hem de yalnızca 199 TL’den başlayan fiyatlarla! Tekrarı olmayacak bu ÖZEL geceyi sakın kaçırmayın.
Jolly Joker Ankara Yılbaşı 2018

Jolly Joker Ankara Yılbaşı 2018

Levent Yüksel 2018 Yılbaşı Özel konseri ile 31 Aralık’ta Jolly Joker Ankara sahnesinde!
Cosy Ankara Yılbaşı Programı 2018

Cosy Ankara Yılbaşı Programı 2018

Cosy Restaurant Ankara, 2018 yılbaşı gecesinde konuklarına samimi ortamında, zengin yeni yıl menüsü eşliğinde eğlenceli bir yılbaşı programı sunuyor.
Winner İncek Yılbaşı 2018 – Ceylan Ertem & Tan

Winner İncek Yılbaşı 2018 – Ceylan Ertem & Tan

Ceylan Ertem ve Tan’ ın muhteşem performansları, sizler için hazırlanan lezzetli sunumlar, oryantal şovlar, dj performans ve kendinizi özel hissedeceğiniz birbirinden güzel sürprizleri ile 2017 ‘ye veda ederken 2018‘e Winner İncek ‘te merhaba demeye hazırsanız, sizleri bekliyoruz.
Hilton Garden Inn Yılbaşı Programı 2018 – Mehmet Erdem

Hilton Garden Inn Yılbaşı Programı 2018 – Mehmet Erdem

Bu sene HİLTON GARDEN INN HOTEL ’de yeni yıla çok eğlenceli bir program ile merhaba diyoruz.
Doping Tur’un organizasyonu üstlenmiş olduğu Ankara’nın en gösterişli yeni yıl gala gecesine geri sayım başladı
Türkiye Müzik Ödülleri, en iyi çıkış yapan sanatçı ödülü alan hareketli sahne showları, sempatik tavırları ile MEHMET ERDEM
Ankara’da kalite mekanların vazgeçemediği popüler şarkıları ile KIVANÇ ÖZALP ve orkestrası
Yılbaşı gecelerinin olmazsa olmazı Oryantal
Işıklı Davul Show ve Noel Baba Show
Koray Pekdemir Batıkent Yılbaşı 2018

Koray Pekdemir Batıkent Yılbaşı 2018

Geçen sene yılbaşı gecesinde ne kadar çok eğlendiğinizi biliyoruz işte bu yüzden 2018 yılbaşı gecesinde de bu eğlenceye kaldığımız yerden devam etmek için kolları sıvadık…
Batıkent La Mode Balo & Kokteyl Salonunda düzenlenecek olan bu özel gecede Koray Pekdemir, Sibel Kurtoğlu, Ezgi Koç, Muhsin Ömür Türkönü, Eren Can Yıldız, Sefacan Merdivan, Anıl Kahraman ve Fazıl Geyik ile müzik ziyafetine doyacak, zengin menü ve eksiksiz hizmet anlayışıyla gönlünüzce bir gece geçireceksiniz.
90’lar Ankara Yılbaşı Programı 2018

90’lar Ankara Yılbaşı Programı 2018

90’lar Restaurant Ankara GOP 2018 Yılbaşı Program Detayları;
Kalispera Ankara Yılbaşı 2018

Kalispera Ankara Yılbaşı 2018

Kalispera Ege Restoranı Ankara özenle hazırlanmış yeni yıl menüsü ve sıcak atmosferiyle siz değerli konuklarını 2018 yılbaşı gecesinde Ankara’dan Ege kıyılarına kadar götürecek bir yolculuğa çıkartmaya hazırlanıyor.
Green Park Ankara Yılbaşı Programı 2018

Green Park Ankara Yılbaşı Programı 2018

31 Aralık Pazar gecesi Green Park Otel Ankara’da yine bir yılbaşı gecesi yine sınırsız eğlence yine doyumsuz lezzetler ve yine bir Premier Tour klasiği…
Ankara’da yılbaşı gecelerinde düzenlediği birbirinden muhteşem organizasyonlarla konuklarına unutulmaz anlar yaşatan Premier Tour ekibi, 2018 yılbaşı gecesinde de SEREN SERENGİL, ARTO, YAVUZ SEÇKİN ve FARUK K ile eğlencede hız kesmeyecek. Rus Revüsü ve Mezdeke Show ile kıpır kıpır bir yılbaşı organizasyonu sizleri bekliyor.
Bis by Newcastle Yılbaşı 2018

Bis by Newcastle Yılbaşı 2018

Geri sayım başladı! 2018 Yılbaşı gecesi Ozan Doğulu Orkestrası ile eğlence dorukta olacak.
Bis by Newcastle yeni yılda zirvede! Ozan Doğulu Orkestrası ile muhteşem bir yılbaşı gecesi için yerinizi ayırtın.
4/512345

Ankara 2024 Yılbaşı Etkinlikleri Vitrini

Alvis Tour Ankara Yılbaşı 2024
Program Ekle
Akman Premium Hotel Ankara 2024 Yılbaşı Programı

Bu
Sayfayı
Paylaş

WhatsApp ile Paylaş Facebook ile Paylaş