Ankara Yılbaşı Programları 2024

X
Blackk Ankara Yılbaşı 2019

Blackk Ankara Yılbaşı 2019

Düzenlediği birbirinden eğlenceli partilerle Ankara gece hayatında önemli bir yeri olan Blackk yeni yıla da sıra dışı bir organizasyonla giriş yapıyor.
Gece boyunca limitsiz yerli içki ve tadına doyamayacağınız gümbür gümbür bir eğlence için Blackk Ankara’nın 2019 yılbaşı partisinde yerinizi alın.
Klarnet Sahne Ankara Yılbaşı 2019

Klarnet Sahne Ankara Yılbaşı 2019

Haftanın yedi günü Ankara’da hız kesmeyen eğlence programları yapan Klarnet Sahne, yılbaşı gecesinde de gümbür gümbür gibi geliyor.
Ceylan Köse’nin güzel sesi, perküsyon showlar ve daha nice sürprizlerle konuklarına geçmiş yılın tüm stresini unutturacak bu programda siz de yerinizi almayı unutmayın.
Rollhouse Bilkent Yılbaşı 2019

Rollhouse Bilkent Yılbaşı 2019

Bilkent Rollhouse, her yıl olduğu gibi bu yıl da çok eğlenceli bir yılbaşı programı ile karşınızda.
Işıklı davullar eşliğinde Balkan Bandosu, Balkan Orkestrası ve Oryantal Showlarla müziğe ve dansa doyacağınız gecede, sınırsız bowling, bilardo, dart ve playstation oynayarak yeni yılı keyif içerisinde karşılayabilirsiniz.
Checkpoint Club Yılbaşı 2019

Checkpoint Club Yılbaşı 2019

Birbirinden eğlenceli partileriyle ünlü Chechkpoint Club Ankara, yeni yıla eğlencenin doruklarında girmeye hazırlanıyor.
Bilal Tarioğlu’nun seçtiği birbirinden güzel şarkılarla konukların eğlenceye doyamayacağı gecede yerli-yabancı tüm içeceklerde limitsiz.
D’Lux Ankara Yılbaşı 2019

D’Lux Ankara Yılbaşı 2019

Ankara’nın en eğlenceli gece kulüplerinden olan D’Lux Ankara new year party ile 2019’u karşılıyor.
DJ Kadir İnanır ve DJ Tuna Özdemir’in yılbaşı için seçtiği birbirinden güzel şarkılar ve sıcak şarap, meyve, çerez gibi ikramlarla ve 150 TL’den başlayan fiyatlarla sizde D’lux Ankara’da yerinizi almayı unutmayın.
6:45 KK Ankara Yılbaşı 2019

6:45 KK Ankara Yılbaşı 2019

Ankara’nın en popüler etkinlik mekanlarından 6:45 Kaybedenler Kulübünde oldukça keyifli bir yılbaşı eğlencesine davetlisiniz. Dj Performansları ve sürpriz hediyeler ile “Mervelerde Yeni Yıl Partisi” 31 Aralık Pazartesi akşamı 6:45 KK Ankara’da.
Hotel Samm Yılbaşı Programı 2019

Hotel Samm Yılbaşı Programı 2019

Her saniyesi keyifli ve eğlenceli geçecek muhteşem bir 2019 yılbaşı galası kutlamasına davetlisiniz! SAMM’s bistro sizlere müzik, eğlence, zengin menü ve Hotel SAMM ’de konaklama seçeneği ile unutulmaz bir gece yaşatacak. 
31 Aralık Pazartesi yılbaşı gecesinde sahnede Meriç ÇalışanRüstam Rahmedov Duo olacak ve onların mükemmel performansıyla büyü başlayacak. Gece, Sütlü Kakao’nun renkli ve zengin sahnesiyle devam edecek. Ankara’da yaşanacak en özel yılbaşı kutlamasının adresi yine SAMM’s bistro olacak. Mekân ve otelimizin butik olduğunu, sınırlı sayıda konuk ağırlayabildiğimizi anımsatalım; rezervasyon için gecikmeden yerinizi alın.
City Hotel Ankara Yılbaşı 2019

City Hotel Ankara Yılbaşı 2019

City Hotel Turan Güneş, Muhteşem Ankara Manzaralı ROOF Restaurant’ında, Grup Rose’un Canlı Performansı ve Harika Şarkılarıyla 2019’u karşılıyor.
“SADECE SİZE ÖZEL MASALARDA”
199.00 TL’ den Başlayan Fiyatlarla…
Galalı Konaklama Paketi Kişi Başı 324.00 TL’ den Başlayan Fiyatlarla…
Jolly Joker Ankara Yılbaşı 2019

Jolly Joker Ankara Yılbaşı 2019

Ankara’da eğlencenin en gözde mekanlarından biri olan Jolly Joker 2019 yılbaşı gecesinde de sizleri eğlendirmeye devam ediyor.
Benzersiz sesi, eğlenceli yorumuyla Melek Mosso’nun sahne alacağı 31 Aralık gecesinde senenin son saatlerini unutulmaz şarkılar dinleyerek geçirmek için siz de erkenden yerinizi almayı unutmayın.
Milyon Performance Hall Yılbaşı 2019

Milyon Performance Hall Yılbaşı 2019

Türk Rock Müziğinin en önemli gruplarından Duman 2019 yılbaşı gecesinde Milyon Performance Hall Ankara sahnesinde.
7’den 70’e herkesin şarkılarını ezbere bildiği Duman grubunun efsane şarkılarını söyleyerek yeni yılı karşılamak istiyorsanız sizde Milyon Performance Hall’e davetlisiniz.
Pool Pub Çayyolu Yılbaşı Programı 2019

Pool Pub Çayyolu Yılbaşı Programı 2019

DJ Hüseyin ve konuk DJ’ler eşliğinde hız kesmeyen bir eğlence, sürpriz hediyelerle dolu çekiliş ve daha niceleri için Pool Pub Çayyolu’nda yeni yılı karşılamak için yerinizi almayı unutmayın.
Dafne Hotel Yılbaşı Programı 2019

Dafne Hotel Yılbaşı Programı 2019

31 Aralık Pazartesi akşamı yeni yılı karşılamanın coşkusunu İSTANBUL’UN EN EĞLENCELİ GRUPLARINDAN BİRİ OLAN GRUP ESTANBUL ile DAFNE HOTEL’İN 2019 Yılbaşı Programı ile yaşayın…
Muhteşem eğlencesi ve yorumu ile GRUP ESTANBUL, nefes kesen dansları ile oryantal MİLA,  eşsiz yılbaşı gala menüsü ile unutulmaz bir Ankara yılbaşı programı DAFNE HOTEL’de siz değerli konuklarını bekliyor.
Yılbaşı programı 185 TL’den başlayan fiyatlar ile…
1/3123

Ankara 2024 Yılbaşı Etkinlikleri Vitrini

Alvis Tour Ankara Yılbaşı 2024
Program Ekle
Akman Premium Hotel Ankara 2024 Yılbaşı Programı

Bu
Sayfayı
Paylaş

WhatsApp ile Paylaş Facebook ile Paylaş