Her saniyesi keyifli ve eğlenceli geçecek muhteşem bir 2019 yılbaşı galası kutlamasına davetlisiniz! SAMM’s bistro sizlere müzik, eğlence, zengin menü ve Hotel SAMM ’de konaklama seçeneği ile unutulmaz bir gece yaşatacak.
31 Aralık Pazartesi yılbaşı gecesinde sahnede Meriç Çalışan – Rüstam Rahmedov Duo olacak ve onların mükemmel performansıyla büyü başlayacak. Gece, Sütlü Kakao’nun renkli ve zengin sahnesiyle devam edecek. Ankara’da yaşanacak en özel yılbaşı kutlamasının adresi yine SAMM’s bistro olacak. Mekân ve otelimizin butik olduğunu, sınırlı sayıda konuk ağırlayabildiğimizi anımsatalım; rezervasyon için gecikmeden yerinizi alın.
2025 yılını Batum’un büyüleyici atmosferinde karşılamaya ne dersiniz? Sizi, yılbaşı ruhunu zirvede yaşayacağınız bu özel turumuza davet ediyoruz!
Batum’da düzenleyeceğimiz eşsiz programla, yeni yıl kutlamalarınızı unutulmaz bir anıya dönüştürüyoruz. Renkli etkinlikler, göz alıcı gösteriler, sürprizlerle dolu keyifli anlar ve bitmeyen coşku, bu turun vazgeçilmez parçaları olacak.