Ankara Yılbaşı Programları 2024

X
Wyndham Ankara Yılbaşı Programı 2019

Wyndham Ankara Yılbaşı Programı 2019

2019 Yılbaşı coşkusunu ZUHAL OLCAY ve ZAKKUM ile Wyndham Hotel Ankara da yaşayın. Muhteşem ses ve yorumu ile ZUHAL OLCAY, eşsiz sahne performansları ses ve yorumları ile ZAKKUM, nefes kesen dansları ile oryantal MİA, Sunucumuz Sinem Boyan, hediye çekilişleri ve enfes yılbaşı gala menüsü ile unutulmaz bir yılbaşı programı WYNDHAM HOTEL ANKARA da sizleri bekliyor.
Wyndham Oteller Grubu’nun en prestijli otellerinden biri olan Wyndham Ankara, yeni yıla unutulmaz bir programla giriyor.
Raymar Otel Ankara Yılbaşı Partisi 2019

Raymar Otel Ankara Yılbaşı Partisi 2019

RAYMAR OTEL ANKARA 2019 YILBAŞI BİSTRO PROGRAMI
RANGE TRAVEL organizasyonun profesyonel ekibi, 2019 Yılbaşı Balosunu büyük bir coşku ile karşılamaya kararlı. Ve misafirlerimiz için alternatif bir eğlence hizmetiyle karşınızda! 2019’u canlı, hareketli ve tükenmek bilmeyen bir enerji ile karşılamak istiyorsanız tam size göre bir programımız var. AKA DJ NİLEE ve DJ MUSA AKSOY ile 2018’e güzel bir nokta koyup, 2019’u büyük bir heyecan ile karşılayacağız. Bu kadarla da yetinmeyip bu güzel geceye dansçılarımızla renk katacağız.
Organizasyonumuz sizlere muhteşem bir menü, limitsiz bir eğlence sunuyor. Kıpır kıpır ve ihtişamlı bu gece, tüm yılın stresini atabilmeniz ve yeni seneyi mutlulukla kucaklayabilmeniz adına büyük bir fırsat, hem de yalnızca 175 TL’den başlayan fiyatlar.
Vesperna Restaurant Yılbaşı 2019

Vesperna Restaurant Yılbaşı 2019

Ankara’nın en seçkin bölgesinde bulunan, şehrin en şık ve en kaliteli mekanı olan Vesperna Restaurant’da, 2019 Yılbaşı coşkusunu Tunç ile yaşayın.
Ankara gece hayatının vazgeçilmez ismi Tunç, muhteşem sahne performansıyla yılbaşı gecesi sizlerle.
Checkpoint Club Yılbaşı 2019

Checkpoint Club Yılbaşı 2019

Birbirinden eğlenceli partileriyle ünlü Chechkpoint Club Ankara, yeni yıla eğlencenin doruklarında girmeye hazırlanıyor.
Bilal Tarioğlu’nun seçtiği birbirinden güzel şarkılarla konukların eğlenceye doyamayacağı gecede yerli-yabancı tüm içeceklerde limitsiz.
Klarnet Sahne Ankara Yılbaşı 2019

Klarnet Sahne Ankara Yılbaşı 2019

Haftanın yedi günü Ankara’da hız kesmeyen eğlence programları yapan Klarnet Sahne, yılbaşı gecesinde de gümbür gümbür gibi geliyor.
Ceylan Köse’nin güzel sesi, perküsyon showlar ve daha nice sürprizlerle konuklarına geçmiş yılın tüm stresini unutturacak bu programda siz de yerinizi almayı unutmayın.
Hotel Samm Yılbaşı Programı 2019

Hotel Samm Yılbaşı Programı 2019

Her saniyesi keyifli ve eğlenceli geçecek muhteşem bir 2019 yılbaşı galası kutlamasına davetlisiniz! SAMM’s bistro sizlere müzik, eğlence, zengin menü ve Hotel SAMM ’de konaklama seçeneği ile unutulmaz bir gece yaşatacak. 
31 Aralık Pazartesi yılbaşı gecesinde sahnede Meriç ÇalışanRüstam Rahmedov Duo olacak ve onların mükemmel performansıyla büyü başlayacak. Gece, Sütlü Kakao’nun renkli ve zengin sahnesiyle devam edecek. Ankara’da yaşanacak en özel yılbaşı kutlamasının adresi yine SAMM’s bistro olacak. Mekân ve otelimizin butik olduğunu, sınırlı sayıda konuk ağırlayabildiğimizi anımsatalım; rezervasyon için gecikmeden yerinizi alın.
High End Lounge Ankara Yılbaşı 2019

High End Lounge Ankara Yılbaşı 2019

Türkiye’nin en güçlü seslerinden Hakan Aysev‘in kulaklarınızın pasını sileceği performansı ile yeni yılı High End Lounge Bar Ankara’da karşılayın.
Pool Pub Çayyolu Yılbaşı Programı 2019

Pool Pub Çayyolu Yılbaşı Programı 2019

DJ Hüseyin ve konuk DJ’ler eşliğinde hız kesmeyen bir eğlence, sürpriz hediyelerle dolu çekiliş ve daha niceleri için Pool Pub Çayyolu’nda yeni yılı karşılamak için yerinizi almayı unutmayın.
Salata Mesa Yılbaşı Programı 2019

Salata Mesa Yılbaşı Programı 2019

Ankaralılara 1988 yılından beri hizmet veren Salata Mesa, 2019 yılbaşı gecesinde de eğlendirmeye devam edecek.
Canlı Müzik ziyafeti ile konuklarını bitmeyen bir eğlenceye sürükleyecek Salata Mesa’da leziz bir menü de sizi bekliyor olacak. Bu güzel geceyi kaçırmamak için siz de geç kalmadan yerinizi ayırtın.
Kırmızı Rouge Ankara Yılbaşı 2019

Kırmızı Rouge Ankara Yılbaşı 2019

KIRMIZI ROUGE ANKARA TURAN GÜNEŞ YILBAŞI 2019 PROGRAMI
Birbirinden ünlü isimleri sahnesinde ağırlayan Kırmızı Rouge, 2019 yılbaşı gecesi için güzel bir program hazırladı.
Ufuk Özel ve Seda Atcı’nın sahnede birbirinden güzel şarkıları, oryantal, DJ performansı ve lezzetli bir menü… kısacası bir yılbaşı gecesinde olması gereken her şey bu programda. Siz de geç kalmadan yerinizi ayırtın.
IF Performance Hall Yılbaşı 2019

IF Performance Hall Yılbaşı 2019

IF Performance Hall 2019 yılbaşı gecesinde sizlere mutluluk, huzur ve eğlenceyi bir arada sunuyor. Unutulmaz şarkılarla dolu Halet-i ruhiyenize ilaç gibi gelecek bu özel yılbaşı etkinliği için IF Performance Hall’e davetlisiniz.
80’lerin 90’ların yerli ve yabancı unutulmaz şarkıları ile Back To The Future 2019 Yılbaşı Partisinde eğlenceli saatler sizleri bekliyor.
Rollhouse Bilkent Yılbaşı 2019

Rollhouse Bilkent Yılbaşı 2019

Bilkent Rollhouse, her yıl olduğu gibi bu yıl da çok eğlenceli bir yılbaşı programı ile karşınızda.
Işıklı davullar eşliğinde Balkan Bandosu, Balkan Orkestrası ve Oryantal Showlarla müziğe ve dansa doyacağınız gecede, sınırsız bowling, bilardo, dart ve playstation oynayarak yeni yılı keyif içerisinde karşılayabilirsiniz.
2/3123

Ankara 2024 Yılbaşı Etkinlikleri Vitrini

Alvis Tour Ankara Yılbaşı 2024
Program Ekle
Akman Premium Hotel Ankara 2024 Yılbaşı Programı

Bu
Sayfayı
Paylaş

WhatsApp ile Paylaş Facebook ile Paylaş