Ankara Yılbaşı Programları 2024

X
Sarayköy Cennet Bahçesi Yılbaşı 2019

Sarayköy Cennet Bahçesi Yılbaşı 2019

Sarayköy Cennet Bahçesi Restaurant’ta bir yanınızda yanan şömine bir yanınızda unutulmaz şarkılarla keyifli bir 2019 yılbaşı gecesi sizleri bekliyor.
Yeni yıla özel muhteşem bir menü ve güzel şarkılarıyla gecenize eşlik edecek canlı müzik ekibine Sarayköy Cennet Bahçesi Restoran’ın yılbaşı ambiyansınıda ekliyoruz.
Raymar Hotel Ankara Yılbaşı 2019

Raymar Hotel Ankara Yılbaşı 2019

Range Travel organizasyonun profesyonel ekibi, Ankara eğlence hayatının vazgeçilmezi Cüneyt Özgür ve popstar yarışmasıyla ünlenen starımız Firdevs, canlı performanslarıyla 2019’u sizlerle birlikte karşılayacak.
Organizasyonumuz sizlere muhteşem bir menü, limitsiz bir eğlence sunuyor. Birbirinden güzel hediye çekilişlerinin olduğu, kaliteli ve ihtişamlı 2019 Yılbaşı Balosu, tüm yılın stresini atabilmeniz ve yeni seneyi mutlulukla kucaklayabilmeniz adına büyük bir fırsat. Hem de Raymar Hotel Ankara’da yalnızca 199 TL’den başlayan fiyatlarla! Tekrarı olmayacak bu ÖZEL geceyi sakın kaçırmayın.
Amasra Balıkçısı Yılbaşı Programı 2019

Amasra Balıkçısı Yılbaşı Programı 2019

31 Aralık Pazartesi akşamı, yeni yıla gülüp eğlenerek, keyifli bir mekanda girmek isteyen herkesi Amasra Balıkçısı’na bekliyoruz.
Yılbaşı ruhuna uygun ambiyansı, Grup The Band Canlı Fasıl, 90’ların unutulmaz pop şarkıları ve yılbaşının olmazsa olmazı oryantal show ile sizlere dolu dolu bir program hazırladık. Amasra Balıkçısı’nın meşhur lezzetleri de eklenince unutulmaz bir yılbaşı gecesi çıktı ortaya, siz de yerinizi almayı unutmayın.
Boray Organizasyon Uludağ Yılbaşı Programı 2019

Boray Organizasyon Uludağ Yılbaşı Programı 2019

Boray Organizasyon Farkıyla Ankara’dan Düzenlenen En iddialı 2019 Bursa Uludağ Yılbaşı Partisi ve Program detayları Bilgilerinize Sunulur !
2 GECE 3 GÜN BURSA ULUDAĞ TURU 750 TL
2019 ULUDAĞ YILBAŞI PROGRAMI DETAYLARI;
Hotel İçkale Yılbaşı Programı 2019

Hotel İçkale Yılbaşı Programı 2019

Nalan ve Mavi Orkestra’nın muhteşem sahnesi ve Hotel İçkale’nin lezzetli yılbaşı menüsü ile yeni yıla çok güzel bir başlangıç yapmaya hazır olun.
Seçkin davetlerin aranan isimleri Mavi Orkestra ve Nalan’ın unutulmaz şarkılardan oluşan repertuarı ve İçkale Otel’in şefleri tarafından her biri ayrı bir özenle hazırlanan yemekleri ile bu güzel gecede yerinizi almayı unutmayın.
Manhattan Hotel Yılbaşı 2019

Manhattan Hotel Yılbaşı 2019

Yeni yılı Türk Halk Müziğinin en güçlü kadın yorumcularından biri olan Songül Karlı‘nın canlı performansı eşliğinde Manhattan Otel’de karşılamak için 2019 Yılbaşı Balomuzda buluşalım.
Ankara’nın merkezi noktalarından birinde özenle hazırlanmış bir program,  özel bir gala menüsü ve tüm ince ayrıntıları ile yeni yıla güzel bir başlangıç için Manhattan Otel sizleri bekliyor. Siz de geç olmadan yerinizi alın bu güzel geceyi kaçırmayın.
Manhattan Hotel Ankara Yılbaşı 2019 Program Akışı
Klarnet Sahne Ankara Yılbaşı 2019

Klarnet Sahne Ankara Yılbaşı 2019

Haftanın yedi günü Ankara’da hız kesmeyen eğlence programları yapan Klarnet Sahne, yılbaşı gecesinde de gümbür gümbür gibi geliyor.
Ceylan Köse’nin güzel sesi, perküsyon showlar ve daha nice sürprizlerle konuklarına geçmiş yılın tüm stresini unutturacak bu programda siz de yerinizi almayı unutmayın.
Angora Hotel Yılbaşı Programı 2019

Angora Hotel Yılbaşı Programı 2019

Angora Hotel, Popstar Emre Akbaba, Hüseyin Üzgün ve Binnur Yaren’in dillerden düşmeyen şarkıları seslendirecekleri sahne programları ve dans showları ile konuklarına unutulmaz bir 2019 yılbaşı gecesi yaşatacak.
Şeflerimizin yeni yıl ruhuna özel hazırladıkları leziz yılbaşı menüsü de cabası. Siz de geç olmadan rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın.
Son 5 fırsat masası kişi başı 150 TL
Çalgan Et Lokatası Yılbaşı Programı 2019

Çalgan Et Lokatası Yılbaşı Programı 2019

Bu senede doldu dolu bir yılbaşı eğlencesi ve her biri birbirinden güzel lezzetleriyle Saklıköy Çalgan Et Lokantası, Çayyolu’nda misafirlerini bekliyor.
Pop müzikten halk müziğine her tarza hitap edecek bir canlı müzikle başlayacak eğlence sabah çorbası ikramıyla son bulacak. Siz de bu unutulmaz 2019 yılbaşı gecesinde bulunmak için rezervasyonunuzu yaptırın.
Kapari Meyhane Yılbaşı 2019

Kapari Meyhane Yılbaşı 2019

Kapari Meyhane neşeli ve kaliteli bir 2019 yılbaşı gecesi geçirmek isteyen tüm Ankaralılar için şahane bir program hazırladı.
Grup Şenlendirici ile canlı müziğin keyfine varıp leziz menümüzle mest olacağınız bu gece için geç kalmadan yerinizi ayırtmayı unutmayın.
Adım Bistro Yılbaşı 2019

Adım Bistro Yılbaşı 2019

Ankara’nın en hareketli bölgelerinden Bahçelievler’de yılbaşı özel menüsü ve sürprizleri ile Adım Bistro sizleri canlı müzik eşliğinde eğlenceli bir yeni yıl kutlamasına davet ediyor.
Demonti Otel Yılbaşı Programı 2019

Demonti Otel Yılbaşı Programı 2019

Ankara’nın en merkezi noktalarından Kavaklıdere’de Demonti Hotel’in lezzetli menüsü, Dilan Çıtak Tatlıses ve Levent Dörter’in eğlenceli sahneleri ile yeni yıla müthiş bir merhaba.
Demonti Otel’in destansı 2019 yılbaşı partisinde sahne alacak Levent Dörter ve Dilan Çıtak Tatlıses’in birbirinden güzel şarkılarla dolu repertuvarları ile eğlenceye doyacaksınız. Siz de ayrıcalıklarla dolu keyifli bir yeni yıl programı için Demonti Otel Ankara’da yerinizi alın.
2/6123456

Ankara 2024 Yılbaşı Etkinlikleri Vitrini

Alvis Tour Ankara Yılbaşı 2024
Program Ekle
Akman Premium Hotel Ankara 2024 Yılbaşı Programı

Bu
Sayfayı
Paylaş

WhatsApp ile Paylaş Facebook ile Paylaş