Ankara Yılbaşı Programları 2024

X
Prestige Termal Otel Yılbaşı 2019

Prestige Termal Otel Yılbaşı 2019

Ankara’nın termal sularla şifa dağıtan ilçesi Ayaş’ta bulunan Prestige Thermal Hotel, 31 Aralıkta gösterişli bir 2019 yılbaşı galası ile yeni yılı karşılamaya hazırlanıyor.
Senenin yorgunluğunu beş yıldızlı Prestige Thermal Hotel Spa & Wellness’da atıp, yeni yıla unutulmaz şarkılar eşliğinde Kadriye Bilen ve Bilen Orkestrası, Hande Gülaçtı ve Orkestrası dinleyerek girmek size de çok iyi gelecek.
Wyndham Ankara Yılbaşı Programı 2019

Wyndham Ankara Yılbaşı Programı 2019

2019 Yılbaşı coşkusunu ZUHAL OLCAY ve ZAKKUM ile Wyndham Hotel Ankara da yaşayın. Muhteşem ses ve yorumu ile ZUHAL OLCAY, eşsiz sahne performansları ses ve yorumları ile ZAKKUM, nefes kesen dansları ile oryantal MİA, Sunucumuz Sinem Boyan, hediye çekilişleri ve enfes yılbaşı gala menüsü ile unutulmaz bir yılbaşı programı WYNDHAM HOTEL ANKARA da sizleri bekliyor.
Wyndham Oteller Grubu’nun en prestijli otellerinden biri olan Wyndham Ankara, yeni yıla unutulmaz bir programla giriyor.
Çalgan Et Lokatası Yılbaşı Programı 2019

Çalgan Et Lokatası Yılbaşı Programı 2019

Bu senede doldu dolu bir yılbaşı eğlencesi ve her biri birbirinden güzel lezzetleriyle Saklıköy Çalgan Et Lokantası, Çayyolu’nda misafirlerini bekliyor.
Pop müzikten halk müziğine her tarza hitap edecek bir canlı müzikle başlayacak eğlence sabah çorbası ikramıyla son bulacak. Siz de bu unutulmaz 2019 yılbaşı gecesinde bulunmak için rezervasyonunuzu yaptırın.
Çakra Restaurant Ankara Yılbaşı 2019

Çakra Restaurant Ankara Yılbaşı 2019

Ankara’nın elit semti GOP Filistin Caddesinde lezzetin doğru adresi Çakra Et & Balık Restaurant, Eren Batu’nun güzel sahnesiyle yeni yıla giriyor.
Lezzetine doyamayacağınız bir menü, kaliteli ve şık bir ortam ve Eren Batu’nun şarkılarıyla 2019 yılbaşı gecesi etkinliğini kaçırmayın.
City Hotel Ankara Yılbaşı 2019

City Hotel Ankara Yılbaşı 2019

City Hotel Turan Güneş, Muhteşem Ankara Manzaralı ROOF Restaurant’ında, Grup Rose’un Canlı Performansı ve Harika Şarkılarıyla 2019’u karşılıyor.
“SADECE SİZE ÖZEL MASALARDA”
199.00 TL’ den Başlayan Fiyatlarla…
Galalı Konaklama Paketi Kişi Başı 324.00 TL’ den Başlayan Fiyatlarla…
Raymar Hotel Ankara Yılbaşı 2019

Raymar Hotel Ankara Yılbaşı 2019

Range Travel organizasyonun profesyonel ekibi, Ankara eğlence hayatının vazgeçilmezi Cüneyt Özgür ve popstar yarışmasıyla ünlenen starımız Firdevs, canlı performanslarıyla 2019’u sizlerle birlikte karşılayacak.
Organizasyonumuz sizlere muhteşem bir menü, limitsiz bir eğlence sunuyor. Birbirinden güzel hediye çekilişlerinin olduğu, kaliteli ve ihtişamlı 2019 Yılbaşı Balosu, tüm yılın stresini atabilmeniz ve yeni seneyi mutlulukla kucaklayabilmeniz adına büyük bir fırsat. Hem de Raymar Hotel Ankara’da yalnızca 199 TL’den başlayan fiyatlarla! Tekrarı olmayacak bu ÖZEL geceyi sakın kaçırmayın.
Amasra Balıkçısı Yılbaşı Programı 2019

Amasra Balıkçısı Yılbaşı Programı 2019

31 Aralık Pazartesi akşamı, yeni yıla gülüp eğlenerek, keyifli bir mekanda girmek isteyen herkesi Amasra Balıkçısı’na bekliyoruz.
Yılbaşı ruhuna uygun ambiyansı, Grup The Band Canlı Fasıl, 90’ların unutulmaz pop şarkıları ve yılbaşının olmazsa olmazı oryantal show ile sizlere dolu dolu bir program hazırladık. Amasra Balıkçısı’nın meşhur lezzetleri de eklenince unutulmaz bir yılbaşı gecesi çıktı ortaya, siz de yerinizi almayı unutmayın.
Hilton Garden Inn Yılbaşı Programı 2019

Hilton Garden Inn Yılbaşı Programı 2019

Eğlence organizasyonu sektöründe yılların tecrübesi ile Doping Tur Ankara Hilton Garden Inn Hotel’de yine bir ilke imza atıyor.
Sempatik tavırlarıyla insanlara neşe saçan AYDİLGE ve yılların eskitemediği, yakışıklı, beyefendi, kibar o bir efsane o bir HAKAN PEKER ile 2019 Yılbaşı Balosunda eğlenceye doyamayacaksınız.
Sheraton Ankara Yılbaşı 2019

Sheraton Ankara Yılbaşı 2019

Yılbaşı gecelerinde gerçekleştirdiği organizasyonlarla Ankara’da büyük ses getiren ŞEK Organizasyon 2019 yılbaşı programında yine çok ses getirecek müthiş bir organizasyonla Sheraton Hotel Ankara’da karşınızda…
Türkiye’nin en ünlü sanatçılarından HAKAN ALTUN sevilen şarkılarını Sheraton Hotel’de sizler için seslendirecek ayrıca muhteşem sesiyle Ceylan Köse’nin de sahne alacağı bu muhteşem 2019 Ankara Yılbaşı Balosunu kaçırmayın…
“Sadece size özel sevdiklerinizle aynı masada…
349 TL’den başlayan fiyatlarla…
Kalispera Ankara Yılbaşı 2019

Kalispera Ankara Yılbaşı 2019

Neşesi eğlencesi eksik olmayanların adresi Kalispera Ege Restoranı, yeni yıla da aynı neşeyle girmeye hazırlanıyor.
Eski 45’liler, Türkçe pop, Yunan Müzikleri ve bir yılbaşı kutlamasının vazgeçilmezi oryantal show ile 31 Aralık gecesi eğlenmeye doyamayacaksınız. Geç kalmadan Rezervasyon yaptırmayı unutmayın.
Fiz Meyhane Ankara Yılbaşı 2019

Fiz Meyhane Ankara Yılbaşı 2019

Yılbaşı gecesinde size mi gidelim, bize mi gidelim en iyisi FİZ’e gidelim… Sakin bir mekanda keyifli bir yılbaşı hayali kuran herkes Fiz Meyhane’nin 2019 yılbaşı gecesi programına davetli.
Fiz Meyhane’nin birbirinden güzel lezzetleri canlı fasıl tamamlıyor. İsterseniz içkinizi alıp sizde bu eğlenceye ortak olabilirsiniz. Rezervasyon için bizimle iletişime geçmeyi unutmayın.
Sc Inn Ankara Yılbaşı 2019

Sc Inn Ankara Yılbaşı 2019

SC INN HOTEL ANKARA YILBAŞI PROGRAMI 2019

2019 Yılbaşı gecesini Ankara’nın en keyifli mekanlarından SC Inn Hotel’de en lezzetli yemekler eşliğinde geçirmeye ne dersiniz? SC INN HOTEL sınırsız bir eğlence ile yeni yılı karşılamaya hazırlanıyor.
Koca bir yılın sona ereceği bu gecede canlı performanslarıyla Tuğçe ve Serkan, oryantal show ve sürpriz bir çekilişle tüm stresinizden kurtulup 2019’u coşkuyla karşılamak isterseniz aramıza katılın.
5/6123456

Ankara 2024 Yılbaşı Etkinlikleri Vitrini

Alvis Tour Ankara Yılbaşı 2024
Program Ekle
Akman Premium Hotel Ankara 2024 Yılbaşı Programı

Bu
Sayfayı
Paylaş

WhatsApp ile Paylaş Facebook ile Paylaş