Ankara Yılbaşı Programları 2024

X
Wyndham Ankara Yılbaşı Programı 2019

Wyndham Ankara Yılbaşı Programı 2019

2019 Yılbaşı coşkusunu ZUHAL OLCAY ve ZAKKUM ile Wyndham Hotel Ankara da yaşayın. Muhteşem ses ve yorumu ile ZUHAL OLCAY, eşsiz sahne performansları ses ve yorumları ile ZAKKUM, nefes kesen dansları ile oryantal MİA, Sunucumuz Sinem Boyan, hediye çekilişleri ve enfes yılbaşı gala menüsü ile unutulmaz bir yılbaşı programı WYNDHAM HOTEL ANKARA da sizleri bekliyor.
Wyndham Oteller Grubu’nun en prestijli otellerinden biri olan Wyndham Ankara, yeni yıla unutulmaz bir programla giriyor.
6:45 KK Ankara Yılbaşı 2019

6:45 KK Ankara Yılbaşı 2019

Ankara’nın en popüler etkinlik mekanlarından 6:45 Kaybedenler Kulübünde oldukça keyifli bir yılbaşı eğlencesine davetlisiniz. Dj Performansları ve sürpriz hediyeler ile “Mervelerde Yeni Yıl Partisi” 31 Aralık Pazartesi akşamı 6:45 KK Ankara’da.
Rollhouse Bilkent Yılbaşı 2019

Rollhouse Bilkent Yılbaşı 2019

Bilkent Rollhouse, her yıl olduğu gibi bu yıl da çok eğlenceli bir yılbaşı programı ile karşınızda.
Işıklı davullar eşliğinde Balkan Bandosu, Balkan Orkestrası ve Oryantal Showlarla müziğe ve dansa doyacağınız gecede, sınırsız bowling, bilardo, dart ve playstation oynayarak yeni yılı keyif içerisinde karşılayabilirsiniz.
Gaga Manjero Yılbaşı 2019

Gaga Manjero Yılbaşı 2019

2019 yılbaşı gecesinde, Gaga Manjero’da keyifli bir yemekle başlayıp Gaga Play’de eğlencenin doruklarına çıkacağınız bir program sizi bekliyor.
Gaga Ailesi yeni yıla çok iddialı giriyor! 31 Aralık Pazartesi günü 20.30’da Gaga Manjero’da yemek servisimizin ardından saat 22.30’da misafirlerimizi Gaga Play katına davet ediyoruz.
Hayyami Şarap Evi Yılbaşı 2019

Hayyami Şarap Evi Yılbaşı 2019

Hayyami Şarap Evi, sevdikleriyle keyifli bir yılbaşı geçirmek isteyenler için Ankara’da şehrin merkezinde çok ideal bir alternatif olarak öne çıkıyor.
31 Aralık Pazartesi günü saat 20:30’da Grup Natural’in canlı performansıyla başlayacak gece, 22:00 ile 03:00 arasında Tülay Bardakçı’nın performansı ile devam edecek.
Dafne Hotel Yılbaşı Programı 2019

Dafne Hotel Yılbaşı Programı 2019

31 Aralık Pazartesi akşamı yeni yılı karşılamanın coşkusunu İSTANBUL’UN EN EĞLENCELİ GRUPLARINDAN BİRİ OLAN GRUP ESTANBUL ile DAFNE HOTEL’İN 2019 Yılbaşı Programı ile yaşayın…
Muhteşem eğlencesi ve yorumu ile GRUP ESTANBUL, nefes kesen dansları ile oryantal MİLA,  eşsiz yılbaşı gala menüsü ile unutulmaz bir Ankara yılbaşı programı DAFNE HOTEL’de siz değerli konuklarını bekliyor.
Yılbaşı programı 185 TL’den başlayan fiyatlar ile…
Lux the Mix Yılbaşı 2019

Lux the Mix Yılbaşı 2019

Ankara’nın en iddialı 2019 yılbaşı partilerinden biri 31 Aralık Pazartesi gecesi Lux the Mix’te düzenleniyor. Eğlencenin kalbinin attacağı bu gecede Lux the Mix Çayyolu şehrin en büyük 2019 yılbaşı partisini düzenliyor.
Ülkenin en prestijli ödüllerinden Altın Kelebek Ödül töreninde En İyi DJ Ödülüne layık görülen DJ Mahmut Orhan sadece Lux The Mix Ankara Yılbaşı partisinde…
Hotel Samm Yılbaşı Programı 2019

Hotel Samm Yılbaşı Programı 2019

Her saniyesi keyifli ve eğlenceli geçecek muhteşem bir 2019 yılbaşı galası kutlamasına davetlisiniz! SAMM’s bistro sizlere müzik, eğlence, zengin menü ve Hotel SAMM ’de konaklama seçeneği ile unutulmaz bir gece yaşatacak. 
31 Aralık Pazartesi yılbaşı gecesinde sahnede Meriç ÇalışanRüstam Rahmedov Duo olacak ve onların mükemmel performansıyla büyü başlayacak. Gece, Sütlü Kakao’nun renkli ve zengin sahnesiyle devam edecek. Ankara’da yaşanacak en özel yılbaşı kutlamasının adresi yine SAMM’s bistro olacak. Mekân ve otelimizin butik olduğunu, sınırlı sayıda konuk ağırlayabildiğimizi anımsatalım; rezervasyon için gecikmeden yerinizi alın.
Vesperna Restaurant Yılbaşı 2019

Vesperna Restaurant Yılbaşı 2019

Ankara’nın en seçkin bölgesinde bulunan, şehrin en şık ve en kaliteli mekanı olan Vesperna Restaurant’da, 2019 Yılbaşı coşkusunu Tunç ile yaşayın.
Ankara gece hayatının vazgeçilmez ismi Tunç, muhteşem sahne performansıyla yılbaşı gecesi sizlerle.
High End Lounge Ankara Yılbaşı 2019

High End Lounge Ankara Yılbaşı 2019

Türkiye’nin en güçlü seslerinden Hakan Aysev‘in kulaklarınızın pasını sileceği performansı ile yeni yılı High End Lounge Bar Ankara’da karşılayın.
Kırmızı Rouge Ankara Yılbaşı 2019

Kırmızı Rouge Ankara Yılbaşı 2019

KIRMIZI ROUGE ANKARA TURAN GÜNEŞ YILBAŞI 2019 PROGRAMI
Birbirinden ünlü isimleri sahnesinde ağırlayan Kırmızı Rouge, 2019 yılbaşı gecesi için güzel bir program hazırladı.
Ufuk Özel ve Seda Atcı’nın sahnede birbirinden güzel şarkıları, oryantal, DJ performansı ve lezzetli bir menü… kısacası bir yılbaşı gecesinde olması gereken her şey bu programda. Siz de geç kalmadan yerinizi ayırtın.
Demonti Otel Yılbaşı Programı 2019

Demonti Otel Yılbaşı Programı 2019

Ankara’nın en merkezi noktalarından Kavaklıdere’de Demonti Hotel’in lezzetli menüsü, Dilan Çıtak Tatlıses ve Levent Dörter’in eğlenceli sahneleri ile yeni yıla müthiş bir merhaba.
Demonti Otel’in destansı 2019 yılbaşı partisinde sahne alacak Levent Dörter ve Dilan Çıtak Tatlıses’in birbirinden güzel şarkılarla dolu repertuvarları ile eğlenceye doyacaksınız. Siz de ayrıcalıklarla dolu keyifli bir yeni yıl programı için Demonti Otel Ankara’da yerinizi alın.
1/3123

Ankara 2024 Yılbaşı Etkinlikleri Vitrini

Alvis Tour Ankara Yılbaşı 2024
Program Ekle
Akman Premium Hotel Ankara 2024 Yılbaşı Programı

Bu
Sayfayı
Paylaş

WhatsApp ile Paylaş Facebook ile Paylaş